Dove Youthful Vitality

by

2015.06.23.

Öregszik velünk együtt a hajunk is? OMG! Egy tény, amiről nemrég egy Dove újdonságainak bemutatóján szereztem tudomást. A Dove legújabb termékcsaládja ezt a "problémát" igyekszik orvosolni, a legújabb Youthful Vitality termékcsaláddal. 

Az új Dove Youthful Vitality termékcsalád segít az idő előrehaladtával elvesztett esszenciális tápanyagokkal feltölteni a hajat. Science fiction-nek hangzik, de nem az! :-) Az új termékcsalád egy speciálisan megtervezett 3 lépcsős kezelést nyújt fehérjékkel és lipidekkel. Táplálja a hajat, hogy az dús és fiatalabbnak látszó legyen.

A termékcsaládban egy sampon egy balzsam (ami pl. az én vékonyszálú hajamat sem nehezíti el) és különlegesség is helyet talált, mégpedig egy BB hajápoló krém, ami segít tápanyagokkal feltölteni a hajat, hogy kondícionálja és könnyebb formázást biztosítson. Védi és erősíti a tincseket a jövőbeni töredezés ellen. A csodás, tiszta, bájos illatokat mér megszokhattuk a Dove-tól, de Youthful Vitality termékek illata nálam eddig mindent visz. Friss, tiszta és kicsit gyümölcsös. Imádom! A termékek már megtalálhatók a drogériák polcain. 

Must try!

clipboard02_2.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr277502588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'