SpaRitual - Slow Beauty for a Fast World!

by

2015.07.09.

Mindenkinek jár egy kis kényeztetés! Legyen az hétköznap, hétvége egy Spa-ban, vagy épp otthon. Az igazi relaxáláshoz a csend és a nyugalom mellett, beauty termékek is nagy mértékben hozzájárulnak. Termékek kellemes, természetes illattal, csodás tiszta összetevőkkel, remek selymes konzisztenciákkal. Ez mind-mind igaz az új beauty szerelemre, ami nem más mint a SpaRitual. 

 

A termékeket a környezetbarát formulák, a környezettudatosság jellemzik, emellett az állatkísérletek is elutasítják. Vegan összetevőkből, köztük bio és fair trade növényi alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak parabéneket és a kőolajszármazékokat. A SpaRitual és én is hiszek abban, hogy több időt kell szentelnünk testünk, lelkünk ápolására. Ezt az alapelvet követve alkották meg a termékeket, amelyek segítenek helyreállítani a test és a lélek közti harmóniát, mennyei illatokkal és különleges törődéssel kényeztetnek. Ilyen a Slow Beauty! Igazi wellness élmény és garantált kikapcsolódás, akár otthon is. Must try! Minden lelki és testi állapotot figyelembe véve, négy csoportba sorolták a termékeket. 

 

Close your eyes! - Ebben a termékkategóriában találhatók meg azok a termékek, amelyek elsősorban megnyugtatják és kényeztetik a tested, szellemed és lelked egyaránt. Színpalettát illetően a kék, a zöld és a pasztell színek jellemzik, illatukat tekintve pedig az egyiptomi rózsamuskátli dominál.

Look inside! - A gyógyulás és a megújulás nagymestereit, barnák, szürkészöldek és bordók, továbbá indiai tömjén illat jellemzi. 

Instinctual - Szereted ha a beauty termékeket, energiát adnak és felmelegítenek? Akkor ezeket a lüktető termékeket neked találták ki, melyben vörösek, narancsok, magenták és csodás endonéziai gyömbér illat található meg. Imádom!

Infinitely loving - Termékek, melyekkel megújulhatsz, de akár helyreállíthatod tested, lelked is. Kínai jázmin illattal kényeztetnek, színeiben pedig a barack, a pink, a rózsa és a fehér árnyalatai találhatók meg benne.

 

Termékek, melyeknek már a filozófiája is magával ragadó. A csodás csomagolások mögött pedig, igazi luxus lakozik testápolók, krémek, olajok, bőrradírok, maszkok, körömlakkok és elixírek formájában. (az utóbbiakról hamarosan többet is megtudhattok, stay tuned ;-)  Az Infinitely Loving cukros bőrradír egészen felülre került a fürdőszobapolcomon, ugyanis mióta kipróbáltam nem tudom megállni, hogy ne használjam minden tusolásnál. Ezek a kis aranyló kristályok segítenek fellazítani és eltávolítani az elhalt hámsejteket a bőrről. (tökéletes önbarnítás előtt is akár) Pihe-puha ragyogó bőr az ajándékunk, minden használat után.

Gyömbér függő lettem! Nem csak ételekben, vagy italokban, de a bőrömön is imádom. Az Instictual testolajban többek között organikus szezámmag, szója, sáfrány és jojoba olaj kivonat is megtalálható. Remekül hidratál, az illat pedig..., több mint tökéletes! Ha kedvelitek a gyömbér illatot, must have!

Amivel külsőleg tápláljuk bőrünket, ugyanolyan fontos, mint amit táplálékként elfogyasztunk! Mindenkinek jár egy kis kényeztetés. Ami kezelések formájában, de akár otthon is lehetséges. A SpaRitual webshopban beszerezhetők a kedvencek a meghitt otthoni kényeztetéshez is. Lessetek be IDE


spa.jpg

 

 

img_0680_1.jpg

 

Fotók: Enn

A bejegyzés a SpaRituallel való barátságos együttműködés kapcsán született.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr197497420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lonka 2015.07.13. 15:44:40

milyen szép már a csomagolása is! ♥ hejj, de jó volna tesztelni ezt a sok szuper terméket, amiket bemutatsz a blogon.. ha egyszer keresel tesztelőt, gondolj rám! :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'