Drugstore favorites

by

2015.07.14.

Van egy dolog, (Street Kitchen és Lisa Eldridge videók nézésén kívül :-), amit szintén órákig tudok űzni, ez pedig nem más, mint a drogériákban nézelődni. Gyakran (elég gyakran :D) nem csak nézelődésben merül ki a téma, hanem vásárlásban is. Hogy melyek a jelenlegi újdonságok, amiket imádok? Lessétek:

1. Baba -Tej és gyümölcsillatú folyékony szappan 

Mániákusan próbálgatom végig általában az összes létező folyékony szappant, nehogy kimaradjak A legjobból!:-) Ez az új gyümölcsillatú Baba kézmosó pedig addikciót okoz. Nem vicc! :D Lágy, selymes, az illat pedig a gyerekkorom tutti-frutti édességét idézi. Imádat! <3

2. Nivea - Nappali Arckrém Zsíros Bőrre

Ez a krém A! hidratálók, hidratálója zsíros, vegyes bőr számára a nyári hónapokban. Szuper könnyű, pillanatok alatt beszívódik, minimalizálja a pórusokat és mattá varázsolja az arcbőrt. Imádja a bőröm, a szemem pedig a bájos csomagolást! ;-) Próbáljátok ki!

3. Dove- Supreme Silk - Go Fresh Fresh Touch szappanok

A Dove nemrég újdonságokkal rukkolt elő a korábbi ikonikus termékeik terén is. Ezek pedig nem mások, mint a szappanok. A szappanok nem mentek ki a divatból. Tévedés! Tény viszont, hogy kevesebb szó esik róluk mostanság..., teljesen méltatlanul. A Dove új Suprem Silk szappant 1/4 rész hidratáló krémmel és az ápoló olaj keverékével látták el. Az uborkás, zöld teás szappan is 1/4 rész hidratáló összetevőket tartalmaz így kicsit sem szárítják a bőrt. A pasztell színek nem csak csodásan mutatnak a fürdőben, hanem a szappanok lágyságát és gyengéd tiszítását is szuperül alátámasztják. You will love it!

4. Garnier Sleeping Cream

Annyira hiányzott egy drogériában kapható sleeping cream. High-end vonalon már tombol egy ideje az őrület, de szerencsére, hála a Garnier-nek most már a drogériákban is elérhető egy. Egy éjszakai krémről van szó, aminek állaga leginkább sűrített tejre hajaz. Nem teszi zsírossá az arcbőrt és reggelre nyomtalanul beszívódik. Az ajándék pedig egy üde, élettel teli friss bőr, kipihent arc. Must have!

img_1265.jpg

 

 

img_1260.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr957626742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'