Cuteness alarm!

by

2015.07.15.

Amikor a cukiságmutató kiakad, ez történik! :-) Érkezik egy beauty poszt a blogra, ami fokozottan veszélyes, legalábbis a pénztárcára nézve. Annyira ééédesek ezek termékek, hogy el sem hiszem, hogy tényleg léteznek. Ami pedig a legvagányabb, hogy nem csak a csomagolás bájos, de a benne lévő termékek is top kategóriásak. Legszívesebben mindet beszerezném, de ha nem is az összeset, egy-kettő biztosan a "bevásárlókocsimban" landol. (blush) (A termékeket mind olyan webshopokból válogattam össze, ahol a szállítási ktg Mo-ra ingyenes)

ui.: A galériában nagy méretben is leshetitek őket! :-)

Enjoy!

1. SteamCream - Egy legendás, mindentudó hidratáló krém lapul ebben a cuki dobozban. Imádom! ITT és ITT kapható.

2. This Works Skin deep dry leg oil - Erre a lábápolóra nem csak Lisa Eldridge esküszik..., hanem sokan mások is. Egy száraz olaj, ami szuper gyorsan beszívódik és pihe-puha hidratált hagy hátra. Love! ITT kapható.

3. Pur minerals Pur rocks - Egy pirosító, ami kavics formát öltött! Szerelem első látásra! <3 ITT kapható.

4. Cargo Gel Lip Color - Ez a szuper selymes, könnyed rúzs egyszerűen zseniális. Az urban csomagolás pedig...<3 Épp leárazás alatt - ITT kapható. 

5. Nuxe szárazolaj - Erről az olajról már meséltem nektek korábban is. Egyszerűen függő lettem. Tökéletes a mindennapokra. Ebben a csodá üvegben pedig különösen... <3 ITT kapható.

6. Víziló pénztárca, rúzstartó - Ez a kis víziló nem csak az aprónak őrizheti szupercukin, hanem pl. a rúzsainkat is. Kell! :-) ITT kapható.

7. Paul & Joe szemhájpaletta - Paul & Joe cukiságait már biztosan mindenki ismeri, de talán azt még nem tudja mindenki, hogy a termékek minősége is egy álom... Imádom ezt a palettát is. ITT kapható.

8. Paul & Joe rúzsok - Az állatmintás csomagolással ellátott rúzsokat nem lehet megunni. Must have! ITT kapható.

9. Cheeky testápoló balzsam - Egy viszonylag új felfedett a Cheeky márka, de a szerelem már most hatalmas. Gönyörű tégelyek, csodás neszerek! Ez a medvés az egyik kedvenc. ITT kapható. 

10. Bagsy pirosító - Egy csodás pávás csomagolásban érkező pirosító gömböcske, egyszerűen mesés. Love! ITT kapható. 

 

animals.jpg 

 

 Kollázs: Enn 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr887595284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'