Nyerjetek egy Dove Youthful Vitality ajándékcsomagot!

by

2015.07.24.

Ti is imádjátok a Dove termékeket? Akkor jó hírem van, ugyanis egy szuper hajápolási ajándékcsomag vár rátok! <3 A csomag pedig a Dove legújabb hajöregedést gátló termékeit tartalmazza. Név szerint egy Dove Youthful Vitality sampont, hajbalzsamot és egy BB hajápoló krémet. A termékek együttes használata 3 lépcsős kezelést nyújt fehérjékkel és lipidekkel, így táplálja a hajat, hogy az fiatalabbnak tűnjön. Mindezt mennyei illattal és konzisztenciákkal. Imádni fogjátok! Hogy lehet a Tietek ez a csodás ajándék?

Nem kell mást tennetek, mint az Instagramon az @enntranceblog követőivé válni, illetve a kedvenc fotótokat egy repost appal a saját Instagram feedeteken megosztani és betagelni a fotón az @enntranceblogot :-)

A játék 2015.07.24-től 07.31-ig érvényes. Sorsolás 2015.08.03-án. 

Játékra fel! Good luck! <3

img_1321.jpg

 

img_1326.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr747650026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'