Neogence Skincare - Wishes you to be more Beautiful!

by

2015.08.04.

Azt ugye már tudjuk, hogy a dél-koreai szépségápolás mérföldkövekkel előrébb tart mint pl. Európa bármely országában lévő. Erről már korábban is hírt adtam ITT. A jó hírem pedig az, hogy nem csak a koreai termékek fergetegesek, hanem például Japánból és Tajvanból származó szépségápolási termékek is. Az utóbbiak közül nemrég ismertem meg (Thank's God!!!) a Neogence termékeket, azon belül pedig a márka Hialuronsavas hidratáló termékcsaládjának néhány termékét. Hogy miben tér el ez a távol-keleti szépségápolási márka az európai termékektől? A Neogence innovatív biotechnológiát alkalmaz, kutatásai és fejlesztései során a hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármas koncepcióját ötvözi minden egyes arcápolási termékében. Többszörösen díjnyertes termékei mára egész Ázsia egyik legismertebb kozmetikai márkájává tették a tajvani alapítású céget. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, látványosan kiemelik még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is.

Ti is azt hittétek, hogy a hialuronsav a bőrbe fecskendezve a leghatékonyabb? Lehetséges, DE az biztos, hogy ezekkel a termékekkel mindenféle tű nélkül érhet el az ember bámulatos eredményeket! Hogyan? Íme:

A termékekben található kiemelkedően magas koncentrációjú hialuronsav és más aktív összetevők ugyanis, szuper hatékonyan és egyben gyengéden ápolják a legérzékenyebb bőrt is. A Neogence egyedi fejlesztésű, rendkívüli tisztaságú, rendkívül jól felszívódó NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid) hialuronsavat használ.

Neogence hialuronsavas vonalára jellemző az alacsony- (Hyalo-Oligo®), valamint nagy molekulatömegű hialuronsav kettős ereje. Az alacsony molekulatömegű a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, erősíti a sejtek közötti kapcsolatot, csökkenti a vízvesztést, javítja a bőr nedvességtartalmát, stimulálja a kollagén szintézist, valamint csökkenti a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit. A nagy molekulatömegű formája a bőrfelszíni hidratációt biztosítja és csökkenti a "láthatatlan" vízveszteséget (párolgást).

Hol is kezdjem? WOW! Talán ez a legkifejezőbb szó, amivel körül tudnám írni a termékeket. Eddig a Caudalie volt az a márka, amit bármikor, bárhol, mindig ajánlok, tényleg mindig! minden ismerősömnek, most már belépett a körbe a Neogence is. Egyszerűen imádja az arcbőröm! A Hialuronsavas Hidratáló Esszencia egy sűrű, átlátszó folyadék, ami egy hiper! hatékony hidratáló. Egy, maximum két csepp tökéletesen elegendő az egész arcbőrre! Döbbenetesen eredményes már az első használat után. Nem véletlen, hisz egy többszörösen díjnyertes termékről van szó, ami ráadásul parabén, szója és illatanyagmentes is. Konkrétan úgy issza be, hogy hallom :-) A Hialuronsavas Hidratáló szérum egy könnyebb konzisztencia, ami szintén pillanatok alatt beszívódik az arcbőrbe. Remekül hidratálja és feszesíti az arcbőrt. Bőrazonos aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek erősítik a bőr védekező képességét és egészséges egyensúlyban tartják a sejtek közti folyadékháztartást. A Hialuronsavas Mélyhidratáló 3D Biocellulóz Arcmaszk tasakonként, illetve dobozos (5db egy dobozban) kiszerelésben is kapható. Egy maszk, ami 30ml hatóanyagba áztatva érkezik. Eszméletlen! A speciális 3D biocellulóz rost technológia által a maszk anyaga a bőrön egy természetes védőréteget alkot, amely lezárja és védi a bőrt az alkalmazás alatt. Az oxidációtól elzárt bőr rendkívül hatékonyan regenerálódik és a hidratáció akár másfélszer mélyebbre hat a bőrben. Imádat! Hidratál, felfrissít és egyben kisimít. Akárcsak a Hialuronsavas Hidratáló Fátyolmaszk, amit szintén 30ml hatóanyagot tartalmaz. Mondhatni a Biocellulóz maszk kistestvére, ami kétszeresen hidratáló formulával pótolja a bőr nedvességtartalmát. Nincs tökéletesebb 20 perces nyugtató hidratálókúra! Love it!

Ami pedig a legcsodálatosabb az egészben, hogy a termékek nem egy napos szuper szép arcbőrt produkálnak, hanem napokon át, sőt rendszeresen használat után heteken át csodás marad a bőröm. A maszkok pedig egy extra, instant beauty boostot adnak a bőrömnek, amik tökéletesen illeszkednek az arcformához. Azt hiszem olyan sima, mint a Neogence maszkok használata után, talán még sosem volt a homlokom. Not joking! Ha igazán hatékony, kíméletes hidratáló termékeket kerestek, egyszerűen must try! A termékeket a Szépségcenter.hu oldalán vásárolhatjátok meg. 

clipboard01_9.jpg

 

 

Fotók: Enn

A bejegyzés a Neogence-el való barátságos együttműködés kapcsán született.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr267627744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fáklány 2015.09.03. 21:11:52

Szia ezt ismered? www.e-makeup.hu/szem/asvanyi_szemhejpuder csak a pigmenteket linkeltem be, de ha körülnézel vannak duók is. Természetes összetevőkből állatkísérletek nélkül készül. Angliában gyártják. Örülök ha felkeltettem az érdeklődést. Üdv :)

fáklány 2015.09.03. 21:15:11

@fáklány: nem én vagyok a forgalmazó, nem reklám, csak használom és nagyon szeretem. Ez kimaradt az előbb a hozzászólásból.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'