His choice!

by

2015.08.19.

Nem sok olyan szépségápolási termék létezik, amiért A férfi rajong, legalábbis az én oldalamon lévő nem. :-) Van azonban egy termékcsalád, ami meggyőzte, ez pedig nem más mint a Vichy Homme termékei. Imáááádom az illatot, annyira-de annyira....!! Jah..., igen, hogy ő miért szereti? :D

Pihe-puha bőrt varázsol a testre és hajra egyaránt használható szappanmentes tusfürdő ( a praktikum igen fontos szerepet játszik nála!!) és az alkoholmentes! dezodor is bombabiztos egész nap. 

A borotvagél és a nyugtató balzsam pedig tökéletes az érzékeny bőrére, ugyanis hipoallergén és szintén alkoholmentes. A balzsam (arckrém) sima hétköznapi használatát még nem szoktuk meg, de rajt vagyok a témán! ;-)

A termékek kizárólag gyógyszertárban kaphatók, érzékeny bőrűeknek is alkalmasak, és a híres bőrnyugtató tulajdonságú Vichy termálvizet tartalmazzák.  A Vichy termálvíz magas és komplex ásványi anyag tartalma miatt, termálvizes permetezés hatására szignifikánsan hamarabb múlik el az irritáció. (klinikailag igazolt tény). 

Must try!

Kedves férfi olvasók, Nektek mik a kedvenc termékeitek? Tippeket ide! :-)

img_1469.jpg

 

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr697664410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'