Schüssler NaturCosmeDics- Hatékony és tudatos bőrápolás a természet erejével

by

2015.09.10.

Vannak napok, esték, amikor csak arra vágyom, hogy kikapcsolhassak egy kiadósat pihenjek. Ez a vágy ősszel még inkább fokozódik bennem. Egy klassz gyógytea, egy szuper illatgyertya és kis jazz a lemezlejátszón. Ezeken a napokon leginkább natúrkozmetikumokra vágyom. Jöjjön ma a témakörben egy új felfedezett, a Schüssler Natur CosMEDics.  Egy márka, amelynek termékei tudományos alapokon fekszenek. Imádom az innovatív, "okos" kozmetikumokat, az pedig külön csodás, hogy mindez a természet erejével érhető el! Minden termékben megtalálhatók a Schüssler sók, melyeknek bizonyítottan nagy szerepük van hatékony és tudatos bőrápolásban. Hogy mit jelent ez pontosan? ITT olvashattok róla részletesen. 

Jöjjön ma két kedvenc a márkától, ami nem más mint egy hidratáló arctisztító szappan és egy halántékbalzsam. Izgalmasan hangzik ugye? Az is! Kezdjük a hidratáló arctisztító szappannal.

Első hallásra ellentétnek tűnhet a szappannal való hidratálás, pedig remekül működik! Ez a Schüssler szappan egyszerűen csodás! Mindig is tartottam a szappanok használatától az érzékeny vegyes bőrömre. Így különösen izgatott voltam a Schüssler arctisztító kipróbálásakor, ami hatalmas meglepetéssel szolgált. Itt ugyanis, egy olyan szappanról van szó, ami amellett, hogy csodásan tisztít és hosszabb használat után láthatóan kisebbé varázsolja a pórusokat, még hidratál is. Adieu feszülő érzés arcmosás után! A szappan kézzel készült, illatmentes és nagy mennyiségben tartalmaz shea vajat, illetve a korábban említett Schüssler sót, ami fokozza a kötőszövetek rugalmasságát, segít a bőrregenerálásban. Must try!

A másik csoda egy olyan balzsam, amiről még sosem hallottam korábban. Egy balzsam, ami napközben csillapítja a idegességet esténként pedig remekül álomba is ringat? Létezik! Mégpedig a Schüssler Relax névre hallgató finom, levendulás halántékbalzsam formájában. Az esti rutinom részévé vált, megnyugtat, ellazít és felkészít egy kiadós pihenésre. A termék 100% natúr összetevőket tartalmaz és allergénmentes. Csodás!

A termékeket a gyógyszertárakban, illetve ITT érhetitek el.

schussler_enntrance.jpg

img_2185.jpg

img_2186.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr67759262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

modayeni · http://www.modayeni.net/igne-oyasi 2015.09.11. 12:57:46

Imádom ezt az illatot . Azt kell tagadó

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'