Wish-wish

by

2015.10.08.

Rég járt már erre wishlist, pedig kívánság azért akad. :-) Jöjjenek most azok a kedvencek, amelyeknek különösen örülnék, ha már a szekrényemben, vagy beauty fiókomban figyelnének. 

1. A Grown Alchemist márkát, már gyakrabban emlegettem Nektek ITT a blogon. Természetes összetevőkből készült termékekről van szó, egy csodaszép!! csomagolásban. Kell-kell.kell, főleg az alábbi arckrém a hűvösebb hónapokra! ITT szerezhető be szállítási ktg. nékül. 

2. Vagabond cipő - Úúúgy szeretnék egy burgundi bőrcipőt. Mivel alapvetően kényelmi játékos vagyok, ami az öltözködésemet illeti, a lent látható ZOE pont jól jönne. Cipzár nélküli verzió még inkább. (ha hasonlót láttok sikítsatok plííz! :-)

3. Herbivore Botanicals - Coconut - Imádom a különlegességeket! Ide sorolnám ezt a csodás "fürdőport" is, ami egy mennyei kókusztejfürdőt varázsol a fürdővízből. OMG! És a csomagolás? Lehet, hogy nem tudok objektív maradni az értékelésnél majd! :D We need this! Éppen out of stock a Niche Beauty-nál, de résen leszek! 

4.  Kötött szoknya - Most következik a tottttálisan elérhetetlen, de miért ne álmodozzunk róla kategória egy példánya. Ez a szoknya annyira csodálatos, hogy majdnem potyogtak a könnyeim a gyönyörtől, mikor először megláttam. Különlegessége abban rejlik, hogy olyan, mintha egy pulóvert kötöttek volna a viselőjének derekára. Na és persze pl. az, hogy 100% kasmírgyapjú és több mint 600 Euro.. (no comment). A szín pedig.... Alig tudok szóhoz jutni. Ki tud nekem és hol ilyet, vagy ehhez hasonlót kötni???

5. Zerkoperfume Pink Molecule - Egy újabb parfüm, ami hiányzik még a repertoáromból. Bár imádom pl. ŐT és ŐT is, de szükségem lenne még mindenképp egy tejszínes, bodzás, barackos illatra, amilyen állítólag ez a rózsaszín gyönyör. LOVE!

6. Lancome paletta by Caroline de Maigret - A Lancome nemrég egy imádnivaló palettával rukkolt elő, amit a stílusikonnal Caroline de Maigret-tel közösen álmodtak meg. Miután megnéztem Lisa Eldridge erről szóló sminkvideóját már biztos voltam...KELL! :-) Caroline-nak nemcsak stílusa, de humora is remek! Must see!! ERRE!

wishlist.jpg

Kollázs: Enn

Fotók: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr117872386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'