Matte Pupa lipsticks - Monday heros

by

2015.10.19.

Vannak napok, amikor szükség van egy "megmentőre", ilyen például a hétfő, amikor félig még a hétvégében leragadva, de már a hétköznapi teendőkben elsüllyedve próbálja az ember kihúzni a napot. ( ha hétvége is dolgosan telt, akkor meg pláne...) Smink szempontjából nem kérdés, hogy ezeken a napokon kell valami szín. A legbiztosabb pont ilyenkor nekem általában egy élénk rúzs. Ezzel hibázni nem lehet, még akkor sem, ha reggel mikor felteszi az ember 7:00-kor a tükör előtt, még kb. az sem tudja merre van előre :-) Jobb kedvre derít és életet lehel minden arcra. (persze a megfelelő árnyalat kiválasztásával, bővebb infó erről ITT és ITT) Hogy marad fent a rúzs garantáltan egész nap? ERRE olvashattok róla.

A legújabb kedvenceim pedig épp a Pupa új árnyalatai, amik mellett nem mehetek el én sem szó nélkül. Szuper klassz konzisztencia, ami nem szárít. Az applikátorral pillanatok alatt felvihetők, a színek pedig több mint mesések. Imádom mindet!  Az élénk matt rúzsokat mostanában legszívesebben szemsmink nélkül viselem ÍGY

És a Ti hétfői "megmentőitek"?

 

 

clipboard05_masolata.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr567793524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'