Let it Bloom!

by

2015.12.11.

 Délelőtt csodás napsütés, majd délután mesebeli köd, kell ennél csodásabb péntek? :-) A hangulatot pedig pont megfelelőnek éreztem egy új Shiseido illathoz, ami az Ever Bloom névre hallgat. Egy illat, ami maga a tavaszt varázsolja az ember köré. Jázmin, Bolgár Rózsa, Lótusz, Narancsvirág, Gardénia és Pézsma is megtalálható az illatjegyek között. 

Amíg azt hittem én kizárólag a kissé fiús illatok felé vonzódom, már a legutóbbi szerelem és az aktuális új szerelem kapcsán is meg kell állapítsam, hogy ez nem teljesen így van. Nagyon-nagy részben függ az illat szeretetem az aktuális hangulatomtól. Ez az illat pedig lágyan körülölel gyönyörű virág és légies jegyekkel, épp az amire épp vágyom. A tartóssága pedig felülmúl minden korábbi parfümöm, beleértve a niche parfümeim is. Mindenképp próbáljátok ki! Marionnaud parfümériákban elérhető. Happy spring in winter!

p1010197.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr198156840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'