New year, new favorites!

by

2016.01.12.

Dübörög a január, a szó szoros értelmében! Ez nálunk a költözés időszaka, ami mellett sok idő másra nem igazán marad. DE! Egy dologról semmiképp nem feledkezem meg, a beautyról! <3 Egy biztos pont, ami minden este lefekvés előtt, illetve minden reggel megnyugtat. A beauty rituálém időnként változik, vagy kiegészül néhány újdonsággal. Jelenleg azt hiszem a "pink" hoz igazán lázba. :-) Hogy melyek ez a termékek? Lessétek!

1. Elseve Nutri-Gloss Luminizer Spray - Persze, hogy tudtuk, hogy az Elseve samponokban mindig lehet bízni. Egy igazi jolly joker, ha végigondolom az eddigi sampon tapasztalataim. A Nutri-Gloss Luminizer az Elseve legújabb termékcsaládja, ami "szupercsillogást" (nemviccelek!) ad minden hajtípusnak! 

A Glycogel-lel gazdagított összetevők eltávolítják a szennyeződéseket, amik megakadályozzák a fény visszaverődését. Eközben egy tápláló és csillogó réteget képeznek, ami nem terheli le a hajat, de elősegíti annak fényvisszaverő képességét.

A jó hír pedig az, hogy ha regisztráltok az alábbi oldalon tesztelésre és benne vagytok az első 100 jelentkezőben, akkor automatikusan kaphattok egy-egy sampont illetve balzsamot. Részletek ERRE!

2. benecos BB krém - Jelenleg szinte abszolút nem sminkelek, ezért sem érkeznek többek között look fotók mostanában. Egy BB krém viszont általában felkerül. Egyszerű, gyors és természetes. Természetes nem csak  a kinézetét illetően a bőrön, hanem összetevőit illetően is. Ez a benecos BB krém ugyanis egy német natúrkozmetikai márka organikus növényi összetevőkkel, természetes tartósítószerekkel, jótékony növényi olajokkal. A benecos termékek nem tartalmaznak paraffint, parabéneket, szilikont, PEG-et, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószert. Egy igazán klassz termékről van szó, ami leginkább az imádott Caudalie Day Perfecting Fluidomra emlékeztet.

3. Schüssler halántékbalzsam - Említettem már Nektek, hogy mennyire imádom ezt a levendulás halántékbalzsamot a Schüsslertől. Nos, a szerelem még mindig tart, sőt erősödött. A költözés adta stressz tökéletes ellenszere. Imádom!

4. Daniel Wellington óra- Egy óra, ami mindenhova elkísér jelenleg! Tökéletes hétköznap, de imádom egy elegánsabb ruhához is. Pure, minimal beauty! Ha szeretnétek Ti is egyet, január 15-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ITT. A szállítási ktg teljesen ingyenes. 

pink_3.jpg

p1010017.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr958266760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'