Living room beauty

by

2016.02.07.

Egész otthonos már az új lakásunk. Sokat változott az első megosztott képek óta :-) Ez nyilván bútoroknak, polcoknak (kis preview ITT), ruháknak és sok "csetresznek" köszönhető, amit azért kordában tartok még :D

Néhány dolog azért még hiányzik, többek között egy naaaagy-nagy beépített szekrény és sok-sok kép a falakról. A nappali képeinek moodboardját, vagyis a falra kerülő konkrét képekből készült egyveleget ma meg is osztom veletek :-) Még előfordulhat, hogy egy-egy képet lecserélek, de 80%-ban ők kerülnek az egyik falra. Természet, fények és egy az elmaradhatatlan púderrózsaszín a mottó.

Nem titkolt célom pedig az idei évben a "living" rovat elindítása, amihez már javában gyártom a bejegyzéseket. Számomra a szépség egy nagyon komplex témakör, ami az élettérre és életvitelre is ráhatással van. Remélhetőleg szeretettel fogadjátok majd ezeket a bejegyzéseket is! :-) 

nappali.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr218368750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g_i_t 2016.02.09. 20:46:09

szia!:)
hangulatosak a képek, de egyébként nem gondolkodtál valami tapétában vagy fali poszterben, hogy feldobj pár falfelületet (a képekkel együtt persze)?
amikor a lakásodról megláttam azt a pár szösszenetet, amit megosztottál, egyből arra gondoltam, hogy szerintem még egyedibbé tudnák varázsolni az enteriőrt, és még több karaktert adna a lakásnak.
nekem valamennyire a munkámhoz tartozik, hogy képben legyek a legújabb lakástrendekkel, ezért ha megengeded, küldök neked pár linket inspirálódni (konkrét tapétákat, amit én is el tudnék egy ilyen otthonba képzelni), aztán majd meglátod, mihez kezdesz velük:

www.cole-and-son.com/en/collection-new-contemporary-two/wallpaper-69/12149/
www.zoffany.com/shop/wallpaper/town-and-country-wallpapers/ebru/?code=ZTOW310862
www.sanderson-uk.com/shop/wallpaper/vintage-wallpapers/swallows/?code=DVIWSW104
www.sanderson-uk.com/shop/wallpaper/options-10-wallpapers/siam-trellis/?code=DOPWSI102
www.anthology.uk.com/shop/wallpaper/anthology-01/peninsula-palm/?code=EREE110817

a lakberendezős tippeket és ötleteket pedig én személy szerint szívesen olvasgatom, szóval szerintem nem baj, ha kicsit más témák felé is orientálódsz, mert a szépségápolás és a sminkelés csak egy kis része az önkifejezési formák közül, szóval bring it on!

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'