Spring glamour

by

2016.03.18.

ITT a tavasz! Most, hogy virágba borult a fák egy része és az ibolya is tombol a kertekben, erdőkben, árkokban és bokrokban talán már biztos. Imádom! A tavasz "jellegzetes illata" és a friss zöldek feldobják az ember kedvét. A tavaszi hangulathoz igazodva beauty terén is a tavasz adja az inspirációt. Előkaptam az imádott Caudalie Premier Cru Elixir mintám, ami tulajdonképpen egy szérum és olaj egyben. Szérum és olaj junkie lévén...., gondolhatjátok! Ez az olaj tökéletes! Imádja a bőröm. Leginkább az ehhez hasonló hajnali csípős hideg és kellemes nappali napsütéskor. Esténként teszem fel lefekvés előtt. Reggelre egy friss, hidratált bőr az ajándék. Lamúr! Mint ahogy a Guerlain csodás szemfesték palettája is, amit most már hétköznap is bevetek. Így minden hétköznap ünnepnapnak számít! Hehe! :-) Gyönyörűen elsatírozható természetes színek! A paletta illatáról nem is beszélve! Luxus a köbön! Szerezzetek be egyet! (örök darab...) 

A felvitelhez legszívesebben az anno Anyukámtól kapott Zoeva ecsetekkel viszem fel, amik most már 5 éve bírják a kiképzést. Ha tartós, jó minőségű ecseteket kerestek lessetek rá a Zoeva és Real Techniques. (ITT szállítási ktg nélkül rendelhető)

A szemfesték mellett az ajkakat visszafogottan sminkelem, amihez most kipróbáltam a pihe-puha Maybelline Color Drama ceruzát. Mindenhol elfér, pillanatok alatt felvihető és tartós színt ad. Pont erre van szükségem hétköznapokon! Szuper áron és gyönyörű színekben kapható. Skubizzátok meg a drogériákban. 

Ti milyen termékeket kedveltek tavasszal a leginkább?

img_2655.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr258493398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'