Clarins Multi-Active Jour

by

2016.03.29.

Vannak azok a bizonyos ikonikus francia szépségápolási termékek, amelyek mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Én pedig pláne nem teszem, mert mindig is imádtam a hatékony francia "szépségeket" :-) Egy remek példa erre a Clarins Multi-Active Jour arckrém. A Clarins több mint 40 éves múltja, illetve a bőrápolás terén szerzett elismerései és innovációi már meggyőztek arról, hogy egy igen komoly kozmetikai márkával van dolgunk, de nem csak engem, hanem sokan másokat is. Mondhatjuk úgy, hogy ez a krém "A tökéletes" nappali hidratáló krém a 30-as korosztály számára. 

Egy innovatív nappali krém, amiben ezúttal is egy növény kapott központi szerepet. A krémben megtalálható a dél- afrikai Myrothamnus növény kivonata, ami különleges módon képes önmagát megvédeni a kiszáradástól. A krém segít a mindennapi stressz bőrünkre gyakorolt negatív hatásainak enyhítésében és kisimítja az első látható ráncokat. Ennek a krémnek a szívét is egy Clarins innováció adja, a Cell Targeting System, ami tulajdonképpen a fiatalos bőrért felelős sejteket táplálja. 

Én egyszerűen imádom, egy igazi all time favorit nálam, aminek nem csak a megújult csomagolása bájos, hanem az illata is. Decens cseresznyevirág illattal kényeztet ami egyszerre frissítő és megnyugtató hatású is. Könnyű, selymes állagánál fogva nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe így szuper sminkalapnak is. (minden bőrtípusra ajánlott, de létezik kifejezetten száraz bőrre is ITT) A krémből egy mandulányi bőven elegendő az egész arcra és nyakra. Ezért imádom többek között a nagyon jó minőségű szépségápolási termékeket, mert hatékonyak és gazdaságosak. 

A krémet, illetve a Clarins termékeket legkedvezőbben a Clarins Rajongói Klub oldalán tudjátok beszerezni. Részleteket az oldalról ITT olvashattok. 

Must try!

img_2691.jpg

 

 

img_2691.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr518453106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'