Modern Muse

by

2016.05.23.

Egy ropogós fehér ing, pimasz rövid haj, egy vörös rúzs, egy friss nyáresti fuvallat és egy hatalmas fehér virágcsokor. Ahogy először megéreztem az Esteé Lauder Moder Muse illatát, a fenti gondolatok futottak át rajtam. Egy olyan illat, ami mindig "felöltöztet". Nem tolakodó, bájos és kedves, emellett viszont eszeveszettül magabiztos és inspiráló. Számomra harmóniát sugároz és megszépíti a mindennapjaim. 100%-ig a magaménak érzem, egy igazi komfortillat, amiben ott van a kreativitás.

Az illat friss mandarinnal nyit, majd elénk tárul egy mesés fehér virágoskert jázminnal, tubarózsával, liliommal. Az alapot mindehhez pedig egy vaníliás fás alap adja, amit csak imádni lehet. Az arany és a púderrózsaszín pedig ugye örök barátok.... Hát nem csodás ez az üveg? Egy parfüm amit ki kell próbálnotok! <3 


img_3067.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr238509810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'