La Mer we need you!

by

2016.08.09.

Korábban már említettem Nektek egy csodahidratálót, amiért a bőröm szó szerint rajongott. A Creme de La Mer -re gondolok, ami a márka legikonikusabb hidratálókréme. A szépségápolási termékek egy igazán prémium márkájáról van szó, aminek történetét sajnos elég kevesen ismerik. A termékek ára azonban sokakat talán gondolkodóba ejt. Ezért tartom különösen fontosnak, hogy többen megismerjék márka a hátterét.

A márkát több mint 40 évvel ezelőtt dr Max Huber egy űrkutatással foglalkozó fizikus alapította, amikor is gyógyírt keresett súlyos hegeire, melyeket a NASA egy laboratóriumi balasetében szerzett. A kutató mindig is hitt az algák csodás jótékony hatásaiban melyeket a bőrre gyakorolnak, ezért lázas kutatásba is kezdett. A történet szerint 12 év kutatómunka és kísérletezések után Max Huber fejlesztette ki a "Miracle Broth"-t, a legendás Creme de La Mer alapját, amely egy tengeri alga különleges, több hónapig tartó természetes bio-erjesztésével készül. Ez a különleges alga és ennek bio-erjesztése az, ami igazán értékessé és hatékonnyá teszi ezeket a termékeket. 

Ezen a ponton elmondanám, hogy még soha! nem találkoztam olyan szépségápolási termékkel ami a La Mer termékeknél hatásosabb lett volna instant ránceltüntetésben. Konkrétan kisimítják a termékek az ember bőrét, mindemellett eszméletlenül jól hidratálnak (minden bőrtípusnak tökéletes!), megnyugtatják és egy csodás természetes illattal kényeztetnek. 

Olyan szerencsés vagyok, hogy kipróbálhattam a mesés La Mer Lifting Eye Serum -ot, ami tulajdonképpen szintén egy csodatevő. Egyszerűen hihetetlen, ahogy kisimít és egyben "felébreszt"! A szemkörnyékápoló mellett, a La Mer Renewal Oil is a fürdőszobánkban díszeleg egy ideje. Hatalmas rajongója vagyok az arcolajaknak ugye, de ez az olaj különösen közel áll a szívemhez. Ez az elixír serkenti a bőr kollagén termelését és napról-napra feszesebbé varázsolja az arc vonásait. Imádom!

Lessetek el egy Douglas-be és mindenképp próbáljátok ki a termékeket! Must-must try! <3

p1010245_1.jpg

 

p1010244.jpg

 

p1010249.jpg

 

p1010243_1.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN EPL-7

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr909514080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'