ESTEÉ LAUDER X VICTORIA BECKHAM

by

2016.09.19.

Alapvetően nem vagyok a beauty kollaborációk megszállottja, DE van idén egy együttműködés ami miatt eléggé be vagyok sózva. Ez pedig nem más mint az Esteé Lauder x Victoria Beckham együttműködésből született mini kollekció. Te jó ég!! Egyszerűen nem találok szavakat... Az "Chilean sunset" névre hallgató narancs-vörös rúzs..., a csodás, a "Bitter Clove" szemhéjfesték, ami egy mesés könnyed árnyék... Eszméletlenül gyönyörű. A "Black Saffron/Vanille szemceruzához sem találok szavakat... Az ár Tom Ford dekorkozemtikumok magaslatában mozog.

Azt hiszem ez a kollekció azért nyűgöz le annyira, mert a természetes, szépséget hivatott kiemelni, alapdarabokat tartalmaz. A csomagolásokról nem is beszélve... Nem találok szavakat... Lessétek csak!

Az Esteé Lauder oldalán, illetve Victora Beckham weboldalán még el lehet csípni egy-egy darabot. Ééééés októbertól itthon is kaphatóak lesznek!!! Részletek hamarosan! Stay tuned! Well done Victoria! <3

victoria.jpg

Kollázs: Enn

Egy kis review!


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr9911728249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'