"Beauty" menu

by

2016.11.08.

Vannak az esős, hideg napok, amikor csak egy élénk rúzs, egy jó szempillaspirál, egy kis olvasnivaló és egy új klasszikus szépség segíti elütni igazán az időt. November Te drága..., reméljük azért még a szebbik oldalad is előveszed 2016-ban is... Melyek azok az újdonságok, amik tényleg belopták magukat nemrég a szívembe? Jöjjenek szépen sorban.

Daniel Wellington Classic Black óra - Azt már tudjátok, hogy megszállott Daniel Wellington rajongó vagyok, emellett pedig olyan szerencsés, hogy már rendelkezem is egy-egy darabbal tőlük. Most azonban ismét megdobbant a szívem a weblapjukat lesve ugyanis a márka csodaszép feketén-fekete  termékpalettával rukkolt elő nemrég. OMG. Annyira csodásak... Meseszép mind. Most mégis a legnagyobb lenti klasszikushoz nyúltam. Ha Ti is Daniel Wellington rajongók vagytok, akkor most az a szuper hírem van, hogy 15 % kedezményben részesülhettek webshopjukban, ha a fizetés előtt az enntrance promó kódot használjátok. Mindemellett a szállítás Magyarországra teljesen ingyenes! Happy shopping Beauties! <3

Bobbi Brown Smokey Eye szempillaspirál - Jól emlékszem, hogy az első gigantikus szempillaspirál szerelmeim között egy Bobbi spirál szerepelt. Páratlan minőség, csodás hatás. Így ennek a Smokey Eye szempillaspirálnak még inkább örültem. Csodás, drámai hatás, imádom! (mint amúgy kb mindent Bobbi-tól... :D) More coming soon! ;-)

Chanel Rouge Allure Mélodieuse - Egy ikonikus márka, egy extravagáns luxus csomagolás és egy mesés szín. Mondanom sem kell, hogy mennyire be voltam, vagyok zsongva az első Chanel rúzsomtól. Félelmetes, hogy mennyire lázba tud hozni minden egyes felvitelkor... És ez a szín..., egyszerűen szívmelengető!
p1010282.jpg

 
p1010292.jpg

p1010288.jpg

 

p1010289.jpg

 

p1010294.jpg

p1010297.jpg

Fotók: Enn  with Olympus PEN E-PL7

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr2311934627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'