Classic Black

by

2017.03.10.

A jelenlegi arcápolási rutinomban eluralkodott a tisztítás, hámlasztás és persze a kényeztetés is (blush) :-) Éppen ebből kifolyólag lessétek a kedvenc "kis feketéimet" mostanság :-)

1. Mádara Cellular Repair - Épp a napokban jártam a Mádara egy szuper klassz eseményén, ahol véééégre meglestem a régóta (fotókról) imádott Wild Flower Bart is. Nos, jelentem, hogy ugyanolyan bájos hely, mint ahogy a fotókon is látszik, sőt. A virágbolt koncepciójához és szellemiségéhez pedig tökéletesen passzol a Mádara értékrendje is, ami tulajdonképpen a növények, természetes összetevők iránt táplált szeretet. Egy csodás lett márkáról van szó, ami teljesen magával ragadott. Remek természetes termékek, hatalmas termékpalettával, mindenképpen lessetek be IDE. Az egyik kedvencem a borsmentás tusfürdő, illetve ez a csodás Cellular Repair arcszérum, ami szuperül hidratál és kisimítja a bőrfelszínem. Imádat!

2. Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate - Régóta imádom a Kiehl's termékeit, ezért különösen örültem, mikor megjelent az első üzlet a Westendben, majd épp a napokban a második is helyet talált az Allee-ban. Gyönyörű üzlet lett! Ha arra jártok lessetek be, többek között azért is mert egy szuper hasznos bőrdiagnosztikát is elvégezhettek. 

Szeretem a hatékony, de érzésre mégis "gyengéd" hámlasztókat. Ilyen ez a szuper Micro Peeling is, ami Quinoa maghéj-kivonatot tartalmaz. Erős hámlasztó tulajdonságú és elősegíti a bőrfelszín sejtjeinek éjszakai megújulási folyamatát. Pont erre van most szüksége az elfáradt, kissé szürke téltől szenvedő bőrömnek. <3

3. LUSH Snow Fairy Testkondícionáló - Igen-igen szerencsére a LUSH-nak eszébe jutott, hogy ha a hajunkat balzsamozhatjuk, akkor miért is ne blazsamozhatnánk a testünket is. <3 Bár hó már szerencsére nincs (snow fairy :D), viszont vannak most más testkondícionálók a LUSH-nál, amik mesésebbnél-mesésebb illatokkal csábítanak. A használata pedig pont úgy működik mint a hajunk balzsamozása. Nedved bőrre vigyük fel ezt a meseállagú vajat, majd öblítsük le. Nem ragad, nem tapad, hanem szuperül hidratál. Imádni fogjátok! 

Ui: Az ékszeresdobozban pedig hamarosan külön mutatom meg, mi lapult ;-)

p1010318.jpg

 

p1010320.jpg

 

p1010319.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL 7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr7812326099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'