Spring essentials

by

2017.03.16.

Annyira csodás érzés, hogy újra gyakrabban süt a nap, minden pillanatot kiélvezek mostanság. Hogy beköszöntött a tavasz (kopogok...) egyre inkább átalakítom, tavasziasítom a beauty repertoárom is. A jelenlegi abszolút kedvenceim pedig:

Guerlain Mon Parfüm - Régóta imádom a Guerlain termékeket, leginkább a dekorkozmetikumok dobogtatták meg a szívem egésze eddig... Tudni kell, hogy a Guerlain alapvetően egy nagyon neves illatház. Parfümjeiket általában egy-egy illatjegy túladagolása jellemzi, ami alapján az illatház nagyon "jól" beazonosítható. Sajnálatos módon Magyarországon azonban nem ismerik még elegen, pedig egy csodás márkáról van szó. Nos, aki eddig nem érezte esetleg magáénak a ház parfümjeit, akkor itt az ideje megszaglászni a legújabb illatot a Mon-t, amit Angeline Jolie ihletett. Ez az illat annyira, de annyira szerethető...! Tahiti vanília és szantálfa az alapjegyek között, szívjegyekben írisz és jázmin, fejjegyekben pedig levendula és bergamott. Mesteri arányokat talált el a parfümőr, ami ennek az illatnál egy édes, körülölelő, szexi, rendkívül nőies, magabiztosságot adó illatot eredményez, amit örömmel hord az ember hétköznapokban is. Én teljesen beleszerettem... szerintem Ti is imádni fogjátok! Irány a Marionnaud vagy a Douglas!

ui.: A kampányfilmet Angelinával pedig ITT tekinthetitek meg. 

Maybelline Fit Me korrektor- Nemrég még külföldről rendelgettem, de az a jó hírem most, hogy már itthon is kaphatók a Mayebelline Fit Me termékei. Thank's God!  Ez a korrektor ugyanis, vetekszik az imádott Clinique Airbrush korrektorommal. Könnyed konzisztencia, egész nap tart, gyönyörűen eltűntet mindent és csodásan eldolgozható, mindez pedig egy remek áron. Kell ennél több? :-)

Aranynyaklánc - Úgy döntöttem, hogy néhány törtaranyat beáldozok és csináltatok olyan ékszereket, amiket hordok is. Így született ez a nyaklánc is, amit egyedien készítettem a STIM ékszernél. Hát mit is mondhatnék...csodás lett..., imádom! <3 Köszönöm ezúton is!

Vagheggi flowers beauty arcmasz Magnólia2 db-ból álló KITek egy méregtelenítő, tisztító és regeneráló hatású DETOX maszkot és egy BŐRFIATALÍTÓ hatású maszkot tartalmaznak. A maszkokat a legjobb hatás érdekében egymás után ajánlott használni. A Flowers Beauty maszkok virágkivonatokkal szépítik a bőrt. A Magnólia arcmaszk azonnali lifting hatást biztosít az arckontúroknak, pont erre volt szükségem a napokban. ITT érhetitek el. 

By Terry Baume de Rose- Egy ikonikus ajakbalzsam egy ikonikus márkától. A By Terry dekorkozmetikumokat profizmus és magas minőség jellemzi úgy összességében. Ha ki kellene emelnem egy-egy kedvenc terméket a márkától, biztosan közte lenne a Baume de Rose. Egy ajakápoló, ami tulajdonképpen egy csodákra képes balzsam, ami másodpercek alatt rendbehozza és csodásan ápolja a legcserepesebb ajkakat is. A Madison Parfümériában beszerezhető a márka termékei.Lessetek be!

 p1010414.jpg

p1010409.jpg

p1010411.jpg

p1010420.jpg

p1010417.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN EPL 7

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr4612336975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mandulafa7 2017.03.18. 15:12:13

Szia! Milyen árnyalatú a korrektor? Köszi!

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'