SpaRitual Vegan Nail Polish

by

2017.05.01.

Sosem voltam a nagy "lakkozós" lány..., nem is leszek már azt hiszem. Ennek több oka is van. Többel között azért, mert nem voltam olyan szerencsés, hogy pl. Édesanyám csodás körmeit örököljem. Nyilván a manikűrözés ennek ellenére is érdekelt, de komolyabban sosem hozott lázba. A sok helyen látott, nem éppen esztétikus mindennemű műkörmök pedig erre még rátettek egy lapáttal. Az ember azt hinné, hogy körömlakk és körömlakk között nincs is akkora különbség, pedig van.Nem csak tartósságát, fényét, márkáját illetően, hanem összetevők tekintetében is. 

Szerencsére ugyanis több vegán körömlakk közöl választhatunk már a piacon. Nagy kedvenceim a Sparitual lakkjai. Gyönyörű telt, klasszikusan szép színek, szuper tartósság, remek ecset. A lakkok 100% növényi eredetűen formaldehid, kámfor, DBP, toluol mentesek. A termékpaletta pedig igen tág.Alapozó lakkok, fedőlakkok, gyorsszárító cseppek, fedőlakkok, körömerősítő lakkok. ITT  minden megtalálható. Íme a kedvenceim:

img_1234.jpg

 

 

img_1246.jpg

 

img_1244.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr557626126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'