Back on (autumn) track

by

2017.08.31.

Pontban az ősz kezdetére újra teljes bevetéssel itt, ahol érkezik sok-sok újdonság, új tartalom. Túltengek ötletileg, így a nyár leköszöntével, szóval stay tuned! :-) Elsöpört az év eleje mint egy hurrikán. Jelenleg is rengeteg dolog készül, kisebb-NAGYOBB utazások, amire még nem is sikerült teljesen felkészülnöm. Hogy merre az egyelőre titok, de egy biztos, egy másik kontinens lesz a célállomás :-) Bár állítólag "mindig" pörgök (haha), de én személy szerint azt hiszem ősszel pörgök a leginkább. Úgy várom a sok-sok színes levelet, a 20 fok körüli hőmérsékleteket, a reggeli deres füvet, a párás levegőt. (nu meg persze azt, hogy végre elvihessem egy körre a borvörös új bőrkabátom, OMG szerelem volt első látásra...;-)

Most azonban következzen két imádott beauty társ, ami mostanában mindig nálam volt :-)

Kiehls Butterstick Lip treatment - Egy színezett natúr ajakápolóról van szó, ami kókusz és citromolajat is tartalmaz. Puhít, táplál és egy leheletnyi színt az ajkaknak, ami ez esetben egy mesés téglavörös árnyalat, akár a körtém piros orcája itt lent;-) Imádom!

Guerlain Terracotta bronzosító- Az már nem meglepetés, hogy mennyire imádom a Guerlain termékeket, ITT olvashattatok róla. Az abszolút favoritok a márkától azt hiszem azonban a bronzosítók maradnak. Ez a három árnyalatból álló színkombináció egyszerűen elbűvölt. Nem sárga, nem "túl sok" szín, egyszerűen csak egy gyönyörű természetes! árnyalatot ad az orcáknak, amit ilyen formában nagyon kevés bronzosító tud. Nem mellesleg az illat is mesés! Épp azon gondolkozom, hogy a Terracotta parfümöt is be kellene szereznem. <3

Ha kíváncsiak vagytok további eseményekre az Enntrance blog életében, lessetek fel az instagramra és kövessetek! @enntranceblog néven találtok meg. :-*

p1010449.JPG

 

p1010455.jpg

 

p1010456_1.jpg

Fotók: Enn 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr4912794618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'