This facial mask will brighten up your skin

by

2014.07.08.

Az arctisztítási hitvallásomhoz szorosan kapcsolódik a maszkok iránt táplált szeretetem is. Hogy miért? Úgy gondolom, hogy nincs szebb látvány nyáron, női arcot tekintve egy tiszta, alapozómentes, egészséges bőr látványánál. Ehhez a sok folyadék (tiszta víz) bevitel, és a megfelelő arcápolás jelentősen hozzájárul, de tény, hogy kitartás kell a dologhoz, ugyanis a pórusok nem tisztulnak ki tökéletesen máról-holnapra.

Aki viszont hajlandó az arctisztításra minden reggel és este körülbelül 5 percet, plusz heti egyszer 20 percet szánni, annak minden bizonnyal könnyebben lesz egy csodás üde arcbőr az ajándéka. A "cleansing" process-emhez, most találtam egy csodás maszkot, amibe teljesen szerelmes vagyok.

A Caudalie Vinoperfect range-ből még nem ért csalódás. A Day Perfecting Fluid és a ragyogást fokozó szérum is páratlan a piacon. A lent látható maszktól is, akárcsak az előbb említett két terméktől gyönyörű egyenletes, friss, tiszta, üde lesz az ember arcbőre. Minden fokozás nélkül!! Elképesztő az előtte-utána eredmény. A maszk nem olcsó, ahogy egyetlen Caudalie termék sem, de a minőség és a hatás szerintem megéri a befektetést. (arról nem is beszélve, hogy egy mandulányi mennyiségre van szükség belőle) ITT megtaláljátok ingyenes szállítási költséggel Magyarországra.

Ha egy imádnivaló enzimes, enyhén hámlasztó nyári maszkot kerestek, ami elképesztő bőrstruktúrát eredményez, akkor ki kell próbálnotok a Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Maskot! Must have for the summer!

Szettben a szérummal együtt ITT érhetitek el!

IMG_2910.jpg

IMG_2914.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr746395661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'