CC cream l'amour?!

by

2014.09.03.

 "Lement" a BB krém, de máris tombol a CC krém láz mindenhol, sőt a nyakunkon a DD őrület is! Míg a BB krémeket egy jól hidratáló, "gyengébb" fedésű nappali krémként funkcionál, addig a CC azaz "Color Correcting Cream" tulajdonképpen a tökéletes "szín korrekciót" hivatott elvégezni. Tehát a CC esetében a szakértők szerint, egy a BB krémnél is gyengébb fedésű kencéről van szó, ami tökéletesen egybeolvad a saját bőrszínnel és ezáltal minden esetleges nemkívánatos bőrpírt, vagy más foltot, puffadást tökéletesen orvosol. Jól hangzik nem?

A marketing szép dolog, de a tettek mezején sem árt körbenézni. Míg a BB krémek hatalmas csalódást okoztak számomra, (bár még nem próbáltam még Fanni által javasolt dr Jart-ot, de a jövőben mindenképp szeretném), így elég szkeptikusan álltam a CC krémekhez is. Lehet velem van a gond, ami nyilvánvalóan abból ered, hogy alapvetően nem  vagyok alapozó párti. Minden esetre, ha Lisa Eldridge sokszor emleget egy terméket, az nem véletlen. Eddig minden amit ajánlott és beszerztem csodákra volt képes. Not jokeing! Nos, ezért mertem a Bourjois 123 Perfect CC krémet is a bevásárlókocsimba pakolni. ( Douglasban, de már DM-ben és ITT is elérhető) 

A legvilágosabb árnyalatot választottam. Egy selymes, szuper könnyű, vékony textúra, ami tényleg klasszul beleolvad a bőrbe. Az én ízlésem szerint még ez a krém is túl erős fedésű, de vannak napok mikor jól jöhet. A felvitelkor egy kicsit púderes hatást kelt az arcbőrön, majd 1-1,5 óra elteltével tökéletesen láthatatlanná válik és egy gyönyörű finisht hagy hátra. A BB krémhez képest mérföldkövekkel jobb választásnak tartom. Szóval aki egy közepes fedésű nappali "korrektor krémet" keres SPF-el, annak ez a krém szuper választás lehet. 

Ti BB vagy CC pártiak vagytok?

IMG_7003.jpg

IMG_7006.jpg

IMG_7004.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr436646205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'