Red wine look

by

2014.09.17.

Itt a szüret ideje! Bár, idén épp nem szüretelünk, mégis ezen jár az eszem. Ennek kapcsán pedig előkaptam a legújabb, bordò eBay-en szerzett selyemingem, és elengedtem a fantáziám. Egy "szokatlan", szemhangsúlyos smink mellett döntöttem végül, ami nagyon izgalmas hatást kelt a bordò inggel szerintem.

A legutòbbi Strawberrynet-es rendelésem kapcsán, egy ajándékot is kaptam, a Fashion Fair Multi Level 10 szemfesték palettát, amiben egy gyönyörű, narancsos színt találtam. Ezt vittem fel a mozgò szemhéjamra, MAC Painterly után. Mélyítővonalként, egy sötétebb, lilás színt választottam, amiből a külső szemzúgba is került egy kicsi. Alaposan elsatíroztam minden átmenetet, majd szempillagöndörítést követően, egy Helena Rubinstein szemplillaspirállal hangsúlyoztam a pilláim. A szemöldökömet az & other stories ceruzámmal emeltem ki.

Az arcomra, az imádott Caudalie kedvencek kerültek alapként. Először a Vinoperfect szérum, majd a Day Perfecting Fluid. Mivel mostanában nem engedelmeskedett a bőröm igazán, így több apró piros folttal is küszködök, amelyeket egy vörös pigmenteket tartalmazó szemfetésnél különösen fontos! alaposan elfedni. Így kipróbáltam a La Roche Posay CC krémet, amit csak a kritikus részekre vittem fel. Erős fedésű, gazdag textúra, nekem személy szerint túlzottan is, de ha az ember nem a teljes arcfelületre viszi fel, klassz. (és persze azoknak is, akik kedvelik az erősebb fedésű termékeket, magas fényvédőkatorral) További infók CC krémekről ERRE!

Az orcákra egy krémes, narancsos Pixi pirosítót tettem fel, highlightként pedig az imádott Edward Bess Afterlight-ot használtam. Hope you like it?<3

(ui.: a kis képekre kattintva egy galéria nyitható meg :-)

Clipboard01_10.jpg

 

IMG_7557.jpg

 

 

IMG_7599.jpg

 

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr686704475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'