Chanel Vitalumière Aqua Loose Powder Foundation

by

2014.09.24.

Mindannyian ismeritek gondolom a Chanel Vitalumière Aqua alapozót. Még nem? Dióhéjban: A Vitalimère család leginkább természetes, szaténos hatású termékei miatt vált az imádat tárgyává. Jó hírem van, bővül a termékcsalád! Egy különleges újdonságot próbálhattam ki nemrég, amit mindenképp szeretnék nektek bemutatni.

Többször hangot adtam már annak, hogy nem vagyok különösebben alapozó párti, ha használok valamit, nagyon fontos számomra, hogy egy természetes! legyen a végeredmény. A természetes bőr pedig, egyre nagyobb divat! Ezt a "trendet", szerencsére a legjobb beauty márkák gyártói is felismerték, így tényleg klassz termékeket dobnak a piacra, többek között a Chanel is. Már csak tudni kell megfelelően használni... (de erről hamarosan többet)

A Chanel-nél, a Vitalumière család egy olyan alapozóval bővült, ami porpúder állagú. Nos, aki szintén nem volt eddig alapozó párti, a termék kipróbálása után valószínűleg azzá válik. Egy leheletkönnyű textúra, ami tulajdonképpen egybeolvad az arcbőrrel. Emellett éppen elegendően fed, fényvédelemmel rendelkezik (spf 10) és egy természetes!, ragyogó arcbőrt hagy hátra. Ez az alapozó szinte láthatatlan! Not joking! Kiemeli a bőr szépségét és ott fed ahol kell, anélkül hogy maszk hatást keltene. Imádom! A legjobb társam lesz " az alapozós" napjaimon,- azt hiszem. Nem csak a porpúder alapozó győzött meg 1000%-ban, hanem a termékhez járó púderecset is. Eddig nem volt szerencsém Chanel ecsetekhez, de az első találkozás, mondhatni fergetegesre sikerült. Egy pihe-puha mini ecset, amivel tökéletesen! felvihető a púder alapozó az arcra, nyakra. 

A termék ára, Chanel lévén borsos, de ha azt vesszük, hogy a legkisebb mennyiség is csodákra képes (ami tapasztalataim szerint, a high-end termékek 80%-ánál igaz), abszolút megéri. Sőt, a kevesebb több! Az alapozó akkor a legszebb, ha a lehető legvékonyabb rétegben visszük fel, csak az esetleg szükséges problémás területekre kerülhet több. Érdemes az ecsetet a tégely szélén "lekopogtatni", hogy ne kerüljön túl sok az arcra. Nincs szebb, egy egészségesen ragyogó, természetes arcbőrnél. A Chanel Vitalumière porpúder alapozóval abszolút lehetséges! Must try!

(A termék hamarosan elérhető, többek között a Douglas és Marionnaud parfümériákban, stay tuned!)

IMG_7741.jpg

Clipboard01_11.jpg

IMG_7744.jpg

IMG_7743.jpg

Fotók: Enn

 

* a terméket ajándékba kaptam


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr76717675
Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'