Enn's five weekly favorites

by

2015.01.29.

 Ígértem Nektek, hogy idén több újdonság és változás is történik majd a blog életében. Jöjjön ma az első, ugyanis éppen ideje, hogy napvilágot lásson egy vadiúj rovat, mégpedig az "Enn's five weekly favorites", amelyen belül minden héten érkezik öt kedvenc, ami valamiért belopta magát a szívembe. Mutatom is az első kört: <3

1. Edward Bess krémpirosító - Természetes smink eléréséhez rengeteg termékkel kísérletezgetek, köztük az Edward Bess termékek magasan a legjobbak között vannak szerintem. Aki nagy festegetésre vágyik, az inkább ne ruházzon be rá, aki viszont szeretné a természetes szépségét gyönyörű dekorkozmetikumokkal alátámasztani az mindenképp! Ez a highlighter egyszerűen csodás, finoman aranyló fényt varázsol az arcomra. Imádom!

2. &other stories karkötő - Emlékül hoztam Barcelonábòl két ilyen "karma" karkötőt, aminek párját a legjobb barátnőmnek adtam, újra megtalálni hatalmas öröm volt! <3

3. Naobay arclemosó - Ez a természetes összetevőkből készült arclemosó teljesen elvarázsolt. Üde citrusos illata mennyei! Igazán hidratált, pihe-puha bőrt hagy hátra, anélkül, hogy utána feszülne az arcbőröm. Must have!

4. Kazetta - Egy gyerekkori kazettám, mindig velem van, így bármikor hallhatom imádott szüleim hangját. <3 <3 <3

5. Bobbi Brown rúzs - Egy matt meleg, narancsos árnyalat, amit egyszerűen nem lehet megunni! It's love!

 

img_9024.jpg

 

img_9026.jpg

 

img_9025.jpg

 

img_9027.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr417084027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'