Guerlain Peach Party

by

2015.11.03.

Imádom a barackot! Amikor szezonja van enni, az összes többi hónapban pedig pirosítóként! (najó mindig! :)) Ősszel és télen különösen izgalmas számomra a pirosító, akárcsak a szemfestékek. Valamiért a hűvösebb időben sokkal gyakrabban nyúlok dekorkozmetikumokhoz. Talán azért is, mert most pl. csodás színeket lelni a természetben, amik külön inspirálják az embert. A Guerlain új kollekciójából nem csak az alapozó ejtett rabul, hanem az alábbi Peach Party névre keresztelt pirosító is. Lányok, egyszerűen mennyei illata van!!!! Nah és ez a szín! Nincsenek szavak...  Régóta kerülgetem Chanel Le Tissage Tweed Rose Péche pirosítót, mondhatjuk úgy is, hogy halálosan szerelmes voltam a kis tégelybe, egészen addig amíg meg nem láttam ezt a színt. Hasonló a két árnyalat az előbbit mégis egy kicsit "aranylóbbnak" mondanám.

Ennél természetesebb és széleskörűen használhatóbb színt, mint a Peach Party nem ismerek. Egy rózsás alap, amit egy lédús, érett barackkal kereszteztek. Tehát szuper akár rózsás, akár sárgás bőrtónus esetén is. (további tippek a tökéletes pirosításhoz ERRE)Egyszerűen imádom! 

Mindenképp lessétek meg, ha egy univerzális színt kerestek prémium minőségben, ami amúgy egy életre elegendő kb, ha nem többre...!:-)

Marionnaudban, Douglasben kapható, de ITT is rendelhető, mint ahogy az egész karácsonyi limitált kollekció is szállítási ktg. nélkül.

img_2456.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr668018499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikkamak 2015.11.04. 17:21:33

A linkelt online shopban out-of-stock az árnyalat:(

Pierr Kardán 2015.11.04. 22:32:43

Na bazz, úgy olvastam az ajánlót, hogy megtalálták a tökéletes pirítós receptjét :-)))

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'