Black dotted look

by

2016.01.26.

 Hello, visszatértem! A look sorozat is bővül újra, jöjjön hát az idei év első sorozata :-) Igen, a hajam újra "hosszú", amin viszont hamarosan változtatni is szeretnék, néhányan már biztosan olvastatok is erről az Instagramon. Addig viszont sokszor kerül copfba a hajam, ahogy lent is láható. Az arcomon a legújabb Garnier BB krémem, (több infó róla ERRE), illetve egy kis barackos pirosító az orcákon. A pilláim ezzel a szempillaspirállal hangsúlyoztam. Az "extra" ezúttal egy fekete tusvonal (Pupa tus) és egy kis kísérletezgetés a formákkal. Nem csak vonalat lehet ugyanis a tussal kreálni ;-) Szerintem egészen klassz egy-egy pötty is, pl. így! Engedjétek szabadon a fantáziát és kísérletezgessetek Ti is! 

A kezemben pedig a barátom egyik csodás klasszikusát az Olympus PEN fényképezőgépét tartom, amit legalább annyira szeretek, mint a újabb testvérét az imádott Olympus PEN E-PL7 -et.

img_9569_1.jpg

img_9565_1.jpg

img_9568.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr798308368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'