Nekem ilyen volt 2013!

by

2013.12.20.

Mert néha azért jó vissza is tekinteni, nem csak előre!:-) Ez az év sok-sok meglepetést tartogatott számomra. Hideget, meleget, izgalmakat és örömet! Szakmai szempontbòl az utòbbibòl a legtöbbet szerencsére. Amellett, hogy lassan második éve dolgozom egy remek kis csapattal csoportvezetőként, idővel az imádott hobbimmal a blogolással is révbe érek. 

1c8fa4b171984b95887921ae83d2d4fa.jpg

Az év legnagyobb szakmai sikerei?

Az év első felében felkérést kaptam arra, hogy legyek az Activia VIP Program szépség és beauty szakértője. Persze örömmel elfogadtam a lehetőséget :-) Az Activia oldalán havi három tippel, trükkel találkozhattatok tőlem divat és beauty témakörben. 2013 júniusában elindítottam új szenvedélyemen alapulò blogom az Enntrance beauty blogot. Novemberben részt vehettem a L'Oréal Professionel és az Instyle Divatdiktátorok versenyén, ahol a zsűri szavazatával elutazhattam decemberben Barcelonába, majd a kezembe vehettem azt az Instyle magazint, amiben egy A4-es oldalon szereplünk. :-)

Legkedvesebb fotò 2013-bòl?

A nyári Alpok nyaralás alatt készült a fotòk, ahol 2600 méteren egy svájci gleccseren sétáltunk. :-)

Tanulság 2013-bòl?

"It seems impossible, until it's done" - Talán ezt a mondást tartanám a legnagyobb tanulságnak ebben az évben. Érdemes nagyot álmodni és mindig rendületlenül hinni abban amit szeretnétek elérni. És a legfontosabb: Szeressétek azt amit csináltok! Egy süteményben is érezhető, ha van benne szeretet, ugyanígy igaz ez mindenre amit csinál az ember.

tumblr_moghtbOGJi1rkukq7o1_500.png
A legjobb beauty találat 2013-ban, ami nélkül most már nem tudnék élni?

A Clinique Airbrush korrektor és az Aromatheraphy Assosiates Mattifying Serum.

2013 kedvenc könyve?

Egyértelműen a Timur Vermes:"Er ist wieder da" című alkotása!

A legemlékezetesebb pillanat 2013-ban?

Kettő is volt. Az egyik a nyári Alpok túrán 2600 m-en libegőzni. A másik pedig a barcelonai Sagrade Famíliaba / A Jövő Templomába belépni.

Jövő évi tervek?

Szeretném a blogot tovább fejleszteni, tökéletesre faragni, minél több csatornán megismertetni. Elindítani az "Interviews" rovatom, ami ( melynek tartalma egyelőre még top secret:-) az elsődleges céljaim között szerepel. Emellett szeretnék sokkal több időt és figyelmet a családomnak, barátaimnak szentelni. Továbbá jobban odafigyelni az egészséges étkezésre és újra heti 3 alkalommal spinningelni járni <3

tumblr_m6c9gkf4HO1qcz6fuo1_500.jpg

Első teendők januárban?

Egy méregtelenítő tea, gyümölcs kúra, egy kis wellnessel és egy fodrászlátogatás ;-)

És Ti mit terveztek 2014-re? :-)


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr655700230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'