Alternativ tools

by

2014.03.09.

A korábbi "Tools" bejegyzésem sikerére való tekintettel, úgy gondoltam bemutatok ismét néhány éppen aktuális "átlagos", de imádott kis segítőt.

IKEA üvegtartó, fültisztító pálcika: Hallottatok már olyanról, hogy valaki fültisztító pálcika megszállott? Létezik, mégpedig az én személyemben! Ha rákattanok egy termékre, nem állok le a kereséssel addig, amíg nem találom azt meg valahol. Így volt ez Jane Iredale Dot the I nemzetközi sminkmesterek által imádott, fültisztítóként álcázott kis multitalentumainál is. Állítólag tökéletesek szemsmink kreáláshoz, korrigáláshoz. Az imádott Ikeas fültisztító tartómban szeretném látni őket: MOST! Ez még azonban várat kicsit magára, de ami késik nem múlik. Addig pedig jól jönnek a DM 100% pamut pálcikái is. 

Real Techniques pirosító ecset: A Lisa Eldridge által említett Suqque ecsetek áruknál fogva egyszerűen elérhetetlenek, de ha mégis bekövetkezne ez a csoda, persze a must have-k sorába kerülnek. Addig viszont a feladat az volt, hogy találjak elérhető árú, mégis nagyon jó minőségű ecseteket. Az egyik ilyenem a Real Techniques pirosító ecsete, ami egyszerűen imádnivaló. Pihe-puha, pontos, szuper!

MAC szempillagöndörítő: Szuper az ArtDeco pillagöndörítőm is, de ez a MAC vele szemben klasszisokkal jobb. Igen furcsa, hogy egyszerre csak a pillák egy részét göndöríti vele az ember, de a látványos végeredmény érdekében abszolút megéri. A jövőben azonban mindenképp be kell ruháznom egy Shu Umera szempillagöndörítőre is.

&Other Stories hajgumik: Egy másik kultikus kellék, ami körül leselkedem mostanában a Blax hajgumi. Alternatívaként, a decemberi Barcelona túrán beszereztem néhány bordó változatot. Tetszetős, de egyszerűen túl vastagnak érzem a hajam összefogásához. Nem elég puha és könnyen formázható, muszáj lesz a Blaxot is beszerezni, persze csak az összehasonlítás végett. :-)

IMG_0697.jpg

IMG_0701.jpg

IMG_0700.jpg

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr775815977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'