Currrent wishes

by

2014.03.12.

Előbújtak az első tavaszi erőteljesebb napsugarak és az arcbőröm máris feszülni kezdett, a szeplők pedig egyre intenzívebben virítanak az arcomon. Nem mintha nem szeretném őket, de azért jóból is megárt a sok. :-) Jöjjenek hát a márciusi vágyak:

Dermalogica defense booster 50 spf: 

Egyelőre még az Avené 30spf-es naptejét kenem minden reggel fel, de lassan a vége felé halad a tavaly nyári szerzemény. Amerikában állítólag már nem megy ki egy nő sem fényvédő krém nélkül az utcára, ugyanis hozzáértők a káros napsugarakat (erről többet itt olvashattok) tették felelőssé elsődlegesen a bőr öregedésért. Jobb félni, mint megijedni alapon, én is beszerzek egy Dermalogica fényvédőt, ami a defense booster névre hallgat és keverhető akár a mindennap használatos nappali krémmel is.

Avéne Sérénage szérum:

Furcsán viselkedik mostanában az arcbőröm, ugyanis így 30 felé haladva elérkeztem a vegyes+extrémen érzékeny kombinációhoz. Szuperjó! :-) Az Avéne terrmékeket mintha nekem találták volna ki, ugyanis érzékeny bőr a specialitásuk. Hey, ez-az! Mindenképp szeretnék kipróbálni egy Avéne szérumot, remélve hogy "rendbe teszi" a mostanában kissé problematikus arcbőröm.

Pixi H2O Skintint:

Még sosem volt Pixi termékem, pedig már rengeteget olvastam róla. Mivel az épp fénykorukat élő BB és CC krémeket nagyon nem nekem találták ki, így pont kapóra jött a Pixi egyik új terméke. Egy nagyon enyhén színezett, könnyed gélről van szó, amivel állítólag szintén nagyon könnyű a tökéletes "no make up" look megalkotása. Ide vele! :-) 

zu_1.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr175857598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'