Blue x orange

by

2014.03.22.

"Kék és narancssárga, színekbe öltözött..." (Republic) Így szól a dal is, node ott persze nem ezekről a bájos szépségápolási termékekről szó. (haha) De itt a remek alkalom, hogy róluk is szó essen. Összegyűlt néhány izgalmas "újdonság", (van azért közte régebbi szerzemény is) amelyek már túl vannak a minimum két hónapos tesztfázison.

1. Helena Rubinstein All Mascaras, kétfázisú sminklemosó

A lemosót anno a Helena Rubinstein szempillaspirálomhoz kaptam ajándékba (amiről azóta némileg megváltozott a véleményem, de erről hamarosan többet). A lemosó tényleg maradéktalanul eltávolítja a vízálló sminket is, emellett nagyon gyengéd. Ami még említésreméltó, hogy a kétfázisú lemosók egy olajos réteget hagynak használata után általában a bőrön, ez viszont nem. -végülis ebben az árkategóriában ez erősen elvárható is... 

2. Avéne 30-as naptej arcbőrre

A tavaly nyáron Svájcban beszerzett kis tubus iránt érzett szerelem nem enyhült. Amióta kisütött a nap, reggeli krém helyett, minden nap őt kenem fel, hogy kordában tudjam tartani némileg a szeplőim. Két dolog van ami zavar, az egyik, hogy a krém rettenetesen folyik, a másik pedig, hogy amikor felkeni az ember, percekig masszívan fénylik az arcbőrön. Amint beszívódik persze gyönyörű  "finish-t" hagy, de engem némileg zavar, ettől függetlenül lovelovelove. 

3. Sally Hansen Instant Culticle Remover

Eldöntöttem, hogy sokkal többet foglalkozom a jövőben a körmeim ápolásával, mert be kell vallanom sosem érdekelt az alap ápoláson kívül (vágás, reszelés, lakkozás) különösebben. Mostantól ez másképp lesz, de nem a Sally Hansen körömágyeltávolító géllel, mert használata után nem vettem észre azon kívül, hogy könnyebben kezelhetőbb volt a körömágyam kb semmit. Nagy csalódás, mert egy kisebb vagyonba kerül..., lehet nem megfelelően használom, nem tudom... Valakinek tapasztalata vele?

4. Dr Hauschka rózsás arckrém

Ezt az arckrémet már nagyon régóta kerülgettem a neten, de amikor megláttam hogy létezik a "light" verziója ,lecsaptam rá az eBay-en. Szuperül hidratál, rózsaillatú (szóval aki nem bírja ne vegye :-) és nagyon kellemes érzést ad a bőrnek. Szerencsémre vegyes bőrnek is jót tesz és nem csillog a nap végére a kritikus T-vonalon sem.

Nektek mik a kedvenc termékeitek mostanában? Kivele! :-)

IMG_1724.jpg

IMG_1729.jpg

IMG_1730.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr905851633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'