Wish-wish

by

2014.05.23.

A blog marad beauty, de a kívánságaim ebben a kánikulában leginkább a kiegészítők felé hajlanak. Jöjjön ma egy rendhagyó poszt, ahol a középpontban bár egy imádott look látható, a hangsúlyt most mégis inkább az őt körülvevő csodálatos francia "kívánságaimra" helyezném. Egy "kicsit" cipőmániás vagyok, hopp ezt elfelejtettem eddig megemlíteni. (blush) A jelenlegi vágyak pedig szépen sorban:

1. Sézane szandál (OMG milyen csodálatos dolgok vannak ennek a márkának a webshopjában..., kínzás a hónap végén a weblapra tévedni)

2. Gee Wawa bőrcipellő, egy helyes kis dekoltázzsal. (Imádat amióta megláttam Dévényi Dalmán)

3. Michael Michael Kors leopárdmintás hasítottbőr szandál, Birkenstock kivitelben :D Amellett, hogy egy cipő szép, a második és legfontosabb számomra, hogy kényelmes legyen, nos ez a szandi biztosan az...

A másik dolog, amiről szintén kevés szót ejtek az ékszerek. Nem vagyok különösebben ékszer párti, ez látható a " Look sorozatokban" is, ha mégis felveszek valamit, akkor az legyen sportosan elegáns mint ez a füles. DE, nemrég fedeztem fel egy imádnivaló francia ékszer márkát a Trois Petits Points -t. Bájos, egyszerű, szeretnivaló kis ékszercsodák. Látnotok kell! Így nálam most az alábbi két darab vándorolt máris a kívánságlistára.

4. Nyíl fülbevaló

5. Finom arany lánc, páfrányos medállal

wishes.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr976197463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'