Beauty is art, art is beauty!

by

2014.05.30.

Éreztetek már rajongást egy csomagolás iránt? Velem a napokban pont ez történt! (ismét :-) Kibontottam a legutóbbi beauty szállítmányom dobozát, és elállt a lélegzetem. A csomagolás láttán már szaporább volt a szívverésem, majd kibontottam, kipróbáltam őket. Nos, madarat lehetne velem fogatni azóta is folyamatosan...

Nem normális dolog ez, gondolná az ember, pedig DE! Az élet apró szépségeit (ez esetben nálam beauty és egyéb tárgyak) is érdemes megragadni és figyelmet szentelni nekik. Azt hiszem, ez a poszt foglalja a leginkább magában blog filozófiáját, ha lehet ezt így mondani. Tartalmazza azt, amiért ez a blog valójában létrejött. A szépség egy nagyon komplex állandóan változó dolog, ami elképesztően szubjektív, mindenki számára mást jelent. Ez a bejegyzés vizuálisan feltérképezi számomra azt, hogy a beauty világa mennyire összetett és mennyire nem (csak) reviewkról, vagy swatchokról szól. A szépség péládul megnyilvánulhat, csomagolásban, betűtípusban, formákban, mintákban, árnyalatokban, és ezek harmóniájában, de még sorolhatnám az összetevőket minimum egy hétig. Mindehhez a táptalaj persze a funkció, a hatékonyság és az innováció.

Esetemben most az alábbi öt dolog az, ami a beauty világát a legjobban összefoglalja. 

1. Shu Uemura Pore Cleansing Oil

Korábban már beharangoztam, hogy ez az olaj az, amit mindenképp szeretnék kipróbálni. Ez a Japánban készült vízre hajazó, nagyon könnyed olaj, hatákonyabb és jobb érzés a bőrön mint eddig bármi más..., esküszöm! Igaz nem egy olcsó beruházás, de LOVE forever. Alig várom, hogy kipróbálhassak egy terméket tőlük hajra is.

2. Egy csodás babarózsaszín toll a legjobb barátnőmtől <3

3. Egy lila kis-virág a kert mélyéből

4. Philosophy l'art du blush pirosító

Azt hiszem jóóóóóval több japán és amerikai szépségápolási terméket fogok kipróbálni. Azt hittem, hogy a csomagolást már nem lehet fokozni, tévedtem. Három gyönyörű színt rejt a paletta, ami egy csodás highlighter keretein belül. Erről hamarosan többet!

5. Egy imádnivaló szemüveg a legstílusosabb optikus barátnőmtől ever <3

IMG_2631.jpg

IMG_2638.jpg

IMG_2633.jpg

IMG_2634.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr156229998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abigelvegh 2014.05.30. 12:37:00

Juj, a Philosophy-t megmutatod majd belülről is? :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'