Dove Men Care

by

2014.06.16.

Nemrég megmutattam nektek A férfi kedvenc arclemosóját a Neutrogénától, most ezt a vonalat folytatva jöjjön még egy újonc, ami belopta magát nemcsak az ő, hanem az én szívembe is. Valahol minden férfi tusfürdő illatában ugyanazokat az illatjegyeket vélem felfedezni, fanyar, fenyős, unalmas. De miért? Már majdnem feladtam a keresést, amikor ajándékba kaptuk a Dove Clean Comfort férfi szépségápolási termékeit. Konkrétan egy tusfürdőt, ami arclemosóként is jól funkcionál, és egy golyós dezodort.

Ez az illat egyszerűen mennyei..., nyoma sincs a korábban említett "borzalmaknak". Egy tiszta! férfi illat, ami enyhén virágos (engem jázminra emlékeztet). IMÁDOM! A virág illat ellenére maszkulin, de emellett nagyon könnyed és légies. Az illat mellett a tusfürdő állaga is szuper, nem szárít és kellően hidratál. A dezodor pedig hozza a női társai által már megszokott egész napos komfortérzetet. Férfiak odakint, ezt mindenképp próbáljátok ki! Pont tökéletes a nyárra! 

IMG_2609.jpg

 

IMG_2606.jpg

 

IMG_2607.jpg

 

IMG_2608.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr556230018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'