Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj

by

2014.07.10.

Hihetetlen, de egyre inkább kezdek szerelembe esni különféle szépségápolási olajakkal. Az egész anno a Pai csipkebogyómagolajjal indult, aminél jobb természetes hidratálóval még nem találkoztam. Egy imádott szárazolaj, ami az ősz-téli arcápolási rutinom nélkülözhetetlen részévé vált. Majd folytatódott a történet, a Shu Uemura pórus minimalizáló arctisztító olajjal, ami szintén csodákat művel. Igaz, hogy egy kisebb vagyonba kerül, de sosem találkoztam még hasonlóan hatékony arctisztítóval, ami abszolút semennyire! nem szárítja a bőrt használat után, és persze olajos filmet sem hagy hátra. Egyszerűen tökéletes!

A harmadik csoda pedig ma debütál a blogon, ami nem más mint a Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj, ami egy igazi multitálentum. Az olaj nem csak a blogon mutatkozik be először, hanem a magyar piacon is, ahol szeptembertől lesz elérhető. Persze nem csak az olaj, hanem az egész Nuxe paletta. Épp ideje volt! :-) Hisz aki olvassa a blogot, már tudja, hogy naaagy Nuxe rajongó vagyok már régóta. Imádom EZT az ajakápolót (infók róla itt) és  EZT meg EZT (infók itt) az arckrémet is. Most, hogy volt szerencsém kipróbálni, az alábbi olaj is bekerült a favoritok közé. Mit is tud ez az olaj valójában?

Tökéletesen működik testápolóként, arcápolóként, sőt hajápolóként is. Páratlanul hidratál, pihe-puhává varázsolja a bőrt, éés ami a legfontosabb, hogy kb. 2-3 perc alatt beszívódik, nem hagy maga után olajos filmet. A kiszerelés nagyon kiadós, a pumpás megoldás pedig szuper praktikus. Olyan mintha folyékony aranyat vinne fel az ember a bőrére. :-) Imááádom felvinni, a felvitelkor látható finom arany fény a bőrön pedig páratlan. 

Lényeg a lényeg, mindenképp próbáljátok ki! :-) Szeptembertől elérhető a patikákban itthon, addig pedig megrendelhetitek innen, jelenleg épp akcióban szállítási költség nélkül. Érdemes körbenézni az oldalon, a nyári leárazások miatt, szinte az összes Nuxe termék akciós. Happy shopping! <3

Clipboard01_5.jpg

IMG_3649.jpg

IMG_3644.jpg

IMG_3642.jpg

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr236477099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'