Nude by Nubu look I.

by

2014.07.13.

Egy rendhagyó look sorozattal jelentkezem ma, ahol a smink inspirációját ezúttal ruhák adták, pontosabban a NUBU új almárkának a NUDE-nak darabjai. 

"A NUDE by NUBU darabjai azoknak a fiataloknak készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait, fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű, elérhető darabokat.A NUBU almárkája az aktuális kollekció designjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra, egyszerű szabásvonalakkal, egyszerű, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt."

Ezen a gondolatmeneten elindulva, olyan sminket készítettem a ruhákhoz, ahol most is a minimalizmusra törekedtem, de emellett próbáltam olyan termékeket a sminkhez használni, amelyek akárcsak a ruhák, könnyebben elérhetők. 

Az alábbi smink alapjához, az arcomra némi La Roche Posay hidratálókrémhez egy hangyányi Vichy Ideália ragyogást fokozó alapozót kevertem (mintából). Korrektorként a szemem alá egy Kryolan palettát használtam (elérhető ITT). A szemöldököm hangsúlyozásához egy világosbarna Alverde ceruza került bevetésre. (DM). Végül az ajkakra egy ArtDeco rúzst vittem fel, ami a júniusi Pixiboxomban volt. Kész is! Hogy tetszik?

nubu2.jpg

IMG_3801.jpg

IMG_3786.jpg

IMG_3799.jpg

IMG_3809_1.jpg

Fotók: Enn

 

Ruhák: Nude by Nubu (elérhetők a Monofashion shopban)

Leggings- 4450 Ft

Fekete pulóver- NURAM- 11 550 Ft

Fehér dzseki- NALU- 14 980 Ft

 

 

A poszt a Nude by Nubuval való együttműködés kapcsán jött létre.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr116502731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'