Birthday wishes part II.

by

2014.08.05.

Jöjjön ma a szülinapi kívánságlista második felvonása. A második sorozatban inkább az élmény faktor játszik szerepet, illetve azok a dolgok amiket korábban még sosem próbáltam ki, vagy ha igen, túl ritkán :-)

1. Imádom a virágokat, a vágott virágot is! (gondolom ez eddig senkinek nem is tűnt fel :D), de még sosem kaptam virágcsokrot virágfutárral. Annak ellenére, hogy az illető nincs ugye jelen, akitől kapom a virágot, mégis nagyon vágyom rá, szuper érzés lehet így (is) virágot kapni. A leginkább közel a szívemhez, egy veszprémi virágbolt áll, ami nem más mint Flóra Virágboltja. Az imádnivaló stílus miatt, talán innen örülnék egy virágcsokornak a legjobban. Kövessétek Flórát az Instagramon is, ha igazán szép contentre vágytok! :-)
2. Akármilyen hihetetlenül is hangzik, még sosem jártam sem manikűrösnél, sem pedikűrösnél. A legszívesebben a Bamboo Nail Spa-ba mennék el, mióta Erika beültette a bogarat a fülembe :-)
3. A harmadik dolog pedig, amit imádok, az EVÉS. A legkedvesebb napszakom pedig a reggel és az ahhoz "tartozó" reggeli. Teljesen be vagyok zsongva a nyugott, kényelmes villásreggelikért, a hangulat egyszerűen páratlan. Nagyon szívesen elmennék a francia atáble-ba, de szívesen belesnék a Sarki Fűszeresbe, és persze örömmel látogatnék újra a Villa Bagatelle-be is! De ha van tippetek hova lenne érdemes még, örömmel várom!
Addig pedig tovább álmodozom..! <3 

wish.jpg

Kollázs: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr36574105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'