Monday harmony

by

2014.08.11.

Két dolog foglalkoztat most beauty téren, az egyik, hogy a vadiúj Adidas Stan Smith cipőmhöz beszerezzek egy overált, a másik pedig egy kisebb Aesop addikció. Mióta kipróbáltam az első Aesop termékem, egy ajakbalzsamot (ami a legjobb ajakbalzsam amit valaha próbáltam!), azóta arra vágyom, hogy újabb tápláló termékeket próbálhassak ki ettől a természetes, ausztrál csodamárkától.

Imádom a filozófiát, miszerint az Aesop terrmékek egy harmónikus, egészséges életstílusba szeretnének illeszkedni, ahol a szépségápolás, ugyanolyan fontos szerepet játszik az életben, akár például az egészséges táplálkozás, vagy a megfelelő mozgás. A termékek összetevőire különösen ügyelnek, amelyeknél szintén a legjobb minőségre és a hatékonyságra törekednek. Az alábbi négy imádnivaló krémet néztem ki magamnak.

1. Aesop Geranium Leaf Body Balm 

Ez az imádnivaló tubus (amúgy minden csomagolás <3), egy csodás citrus kivonattal ellátott testbalzsamot rejt, amit leginkább száraz bőrre fejlesztettek ki. Szuper a különösen száraz területekre is, mint a könyök és a sarok területei. Pont tökéletes lenne őszre!

2. Aesop Rind Concentrate Body Balm

Ez a balzsam egyszerűen tökéletes a nyári időszakra. Grapefruit, narancs és citrus kivonatot tartalmaz. Nagyon gyorsan beszívódik és azt tartják napozás után a legjobb!

3. Aesop Rose Haie&Scalp Moisturising Masque

Egy botanikus haj és fejbőrre kifejlesztett maszk, ami selymessé és pihe-puhává varázsolja a hajkoronát. Must have!

4.Aesop Reverence Aromatique Hand Balm

Az Aesop kézápoló balzsamokról is ódákat zengenek nemzetközi berkekben, ezért mindenképp szeretném kipróbálni ezt a fehér tubust is!

 

 

z.jpg

io_2.jpg

b_5.jpg

d_3.jpg

 

Kollázs: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr276593125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'