"Black Beauties"

by

2014.10.26.

Nem titok, hogy imádom a Je Suis Belle-t! Dalma és Tibi idei őszi/téli kollekciója pedig legalább annyira rabul ejtett, mint a nemrég látott 2015 tavasz/nyári kreációk. Csodás anyagválasztás, feminin, mégis sportos darabok, a fekete elbűvölő árnyalataiban. Imádom! A kedvenceimet a kollekcióból most imádnivaló, szintén must have "black beauty" termékekkel, kiegészítőkkel párosítottam össze. Enjoy! <3

INIKA ásványi szempillafesték: Ez a vegán szempillafesték kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Érzékeny szeműek számára egyszerűen tökéletes. ITT elérhető. (szállítási ktg nélkül)

Omorovicza Termál Tiszító Balzsam: Amióta az Omoroviczánál jártám és lehetőségem nyílt kipróbálni néhány terméket, nem tudom kiverni a fejemből ezt a balzsamot. Egyszerűen csodás érzés a bőrön. Ezzel a tiszító balzsammal örömteli szeánsszá válik a mindennapi reggel-esti arctiszítás. ITT elérhető. (szállítási ktg nélkül)

Famego Swarovszki kristályos tükör: Tükröm-tükröm.., mondd meg nékem! Régóta szeretnék egy kistükröt az éjjeli szekrényemre. Lehet megtaláltam az igazit?! ITT elérhető.(szállítási ktg nélkül)

Tangle Teezer Hairbrush: Biztosan ismeritek ezt az ikonikus hajkefét, ami állítólag egy kisebb csodát művel a hajszálakkal. Kócmentes fürtök fájdalom nélkül + csodásan fénylő tincsek! Must have! ITT elérhető.  (szállítási ktg nélkül)

Az őszi/téli kollekció darabjait a Je Suis Belle Showroom ban, (Budapest Ferenciek tere 11. 4.em., Open: Thursday-Friday 14.00-19.00) vagy az ONLINE STORE-ban: STORE.JESUISBELLE.HU érhetitek el

jsb1.png

jsb2.png

Kollázs: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr746832365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'