Imádnivaló beauty ajándékok 5000 Ft alatt férfiaknak!

by

2014.11.06.

Mivel az első adag ajándékötlet 5000 Ft alatt hatalmas sikert aratott Nálatok, úgy gondoltam készítek egy "férfi kiadást is".

Megtaláltam minden (szépségimádó) férfi álmát! :-) Egy olyan webshopot, ami kimondottan férfiaknak szól. A világ legjobb, legismertebb férfi kozmetikumai egy helyen. Borotválkozószettek, habok, a legjobb tusfürdők, arcszeszek, szakállnyírók, bajuszpedrő wax, itt tényleg minden van. A webshopot pedig Mankind-nak hívják! Ami szintén szuper, hogy a mi sem maradjunk ki a jóból, ötleteket is ad, hogy mit érdemes A nőnek! ajándékozni. <3 És mindezt még lehet tetőzni azzal, hogy a szállítás Mo.-ra teljesen ingyenes. Jöjjön tehát az első adag ajándékötlet az Ő számára, mind-mind 5000 Ft alatt! Enjoy!

1. Jack Black Intense Therapy Lip Balm, Grapefruit and Ginger : Azt mondják a legjobb ajakápoló evör! Ez a Jack Black tubus, grépfrúttal és gyömbérrel pedig tökéletes férfiak számára.

2. Kyoku Water Body Lotion: Testápoló férfiaknak? Igen van, sőt ez a citrus illatú, könnyű formula a Kyoku-tól, mélytengeri algákkal és japán hínárral frissít fel. Imádat!

3. Men-U Barbiere Shaving Brush and Stand: Egy igazán klasszikus borotválkozószett, aminek hangulata van. Must have! <3

4.Trumpers Eucris Shaving Cream: Hát nem imádnivaló ez a csomagolás? Imádom! A Trumpers ikonikus termékeivel azt mondják gyerekjáték a borotválkozás, bőrirritáció nélkül! <3

5.Trumpers Almond Oil Soft Shaving Cream: Egy legendás, luxus borotválkozókrém, ami nem csak hihetetlenül könnyűvé varázsolja a folyamatot, hanem hidratál is, emellett pedig egy édes, mandulás illattal kényezteti a férfiak bőrét.

6. American Crew Classic Body Wash: A teafaolaj, e-vitamin és aloe-vera jótékony hatásával hidratál és pihe-puhává varázsolja a bőrt. 

AMERICAN CREW CLASSIC BODY WASH 

gifts for him.png

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr566869243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'