Summer in winter

by

2014.11.17.

Egy tusfürdő ami visszaidézi a nyarat? Mindenkinek kell! Szerencsés vagyok, mert Fannitól (Olvastátok már a beauty interjúm vele? ITT megtaláljátok) egy csodás születésnapi ajándékot kaptam az &Other Stories-ból még a nyár végén. Az egyik kedvenc boltom, ahova mindig betérek ha az imádott európai nagyvárosokban járok. Nem vagyok rajongója a ruhaóriások "beauty vonalai-tól". Erőltetettek és általában csapnivaló a minőségük. Az &Other Stories beauty vonala azonban más. Persze itt is akadnak "gondok", pl a lakkok tartósságát illetően, de alapvetően látszik, hogy végre energiát fektettek a beauty range-be is a H&H luxus kistestvérénél. A dolog ott kezdődik, hogy a termékek illatát a híres svéd parfümör Ben Gorham-re bízták. Byredo ismerős? :-) Hát igen, Ben tud valamit, nem csak profi sportolóként, festőként, hanem parfümkészítésben is megállja a helyét. Aki még nem próbálta a parfümjeit, irány a Madison Parfüméria! Must try!

Az alábbi füge illatú tusfürdő pedig egyszerűen mennyei. Az illat olyan, akár egy fügefabokor alatt állnánk, a legklasszabb niche parfümök illatára hajaz, a tusfürdő állaga pedig, akár egy hideg selyeminget érintenének a bőrödhöz. Korábban már próbáltam egy másik illatot, amit szintén imádtam, de ez a tusfürdő most mindent visz. A csomagolás pedig <3 <3 <3!

"Musky green fig leaves swaying in the warm evening air..." És tényleg! Ez a tusfürdő pont olyan mint a szlogen. Ha nyárra vágyom, biztosan őt viszem a tus alá! :-) Nektek mik a kedvenc nyáridéző termékeitek? 

IMG_7168.jpg

IMG_7173.jpg

IMG_7169.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr216668459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ziona · http://ziona.blog.hu 2014.11.17. 15:08:31

Szuperül leírtad ennek a fügés tusinak a jellegét, szinte teljesen el tudom képzelni így, milyen lehet :) Kedvenc nyáridéző illat tusfürdőben nekem az Iv Rocher narancsos tusfürdője... imádom!

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'