Enn's five weekly favorites

by

2015.03.13.

Van öt kedvenc ezen a héten is! <3 Mi az az öt szépségápolási termék és imádott tárgy, ami elég gyakran került mostanában a kezem ügyébe? Jöjjenek szépen sorban:

1. EVE LOM celansing mask - Egy maszk, ami nélkül már nem is tudom elképzelni a vasárnap estéim. Egyszerűen imádom, a bőröm pedig nagyon meghálálja. Must have! További infók róla ERRE.

2. Byredo Mojave Ghost parfüm - A Byredo egy tényleg elragadó niche parfüm márka. A szerelemet a parfümök csodás minimál csomagolása is fokozza. Rengeteg imádnivaló illat van a márka termékpalettáján, köztük a Mojave Ghost is. Imádat! (ITT megvásárolható)

3. Füles - Van egy fülbevaló, amit szinte minden nap hordok mostanában. A füles amit a legjobb barátnőmtől kaptam- Forever love!

4. Manna Prémium Mangovaj - Egy természetes mindentudó, ami minden nap a táskámban lapul. Instant hidratálás bármikor! 

5. Sunday Riley Good Genes - Maszkként és szérumként is kipróbáltam, így is úgy is zseniális! Részletes infók ERRE! <3

img_9014.jpg

img_9016.jpg

img_9018.jpg

img_9020.jpg

img_9023.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr57084003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piffeny · www.piffeny.hu 2015.03.13. 07:53:30

Annyira szeretem a blogodban, hogy új, számomra még ismeretlen kozmetikai márkákról olvashatok! Mindig kedvet kapok azonnal meg is rendelni őket ;-)
A Byredot én is szeretem, ezt az illatot nem ismerem, hm, sürgősen el kell mennem a Madisonba :-)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'