Palms + bare faces

by

2015.05.28.

Hogy mi inspirál mostanában? Leginkább a smink nélküli, tiszta arcok, illetve a pálmafák. Fura ilyet egy sminkes szájából hallani ugye? :D Imádom a női arcokat lesni az utcán, a metrón, a boltban, mindenhol. Egy különleges arcforma, egy csodás orca, tiszta gyermekded bőr, gyönyörű ajkak, vagy épp rózsás orcák, teli szemöldök... Szépség egy természetes női arcon, ami sminkkel még inkább  kiemelhető, vagy alátámasztható. Imádom!

Őszintén bevallva folyamatosan az utazáson jár az eszem. Augusztus még odébb van, de én már most mennék.:-) Szikrázó türköz tengerre, pálmafákra és homokos tengerpartra vágyom. Többek között olyanokra, mint az alábbiak, amelyeket természetes szépségekkel párosítottam össze. Lessétek!

a_1.png

d_7.jpg

c_10.jpg

b_10.jpg

Fotók: Pinterest

Kollázsok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr677448458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'