Summer beauty routine

by

2015.07.08.

Micsoda nyár! Imádom a jó időt, de az elmúlt napokban gyakorlatilag szétolvadunk a tetőtérben a macskánkkal együtt... :D Ennek ellenére nem csökkentettem le persze a szépségápolási termékek mennyiségét amit nap mint nap használok. Tény azonban, hogy a meleg hónapokban másra van szüksége úgy általában a bőrünknek. A tavalyi nyári szépségápolási rutinomhoz képest megváltozott néhány alkotóelem. Hogy miket használok mostanság minden nap és miért? Lessétek!

1. Caudalie  Beauty Elixir- Egy permet amit nem tudok megunni! Imádom a Caudaliet ez köztudott, de ez a permet az, amit a Day Perfecting Fluid mellett mindig újravásárolok. A benne lévő menta és rozmaring kivonat felfrissít a tikkasztó melegben, a pórusok pedig megtizedelődnek a permet fújását követően. Must have!

2. Mario Badescu Silver Powder - Nyáron méginkább előbukkannak a nem túl szép látványt nyújtó miteszerek. Nálam leginkább az orrom tájékán jelennek meg tömegesen. Valahogy orvosolnom kellett, ezért beszereztem a ezt a gipszporra emlékeztető csodaszert, ami néhány használat után mérsékli a sötét pontocskákat, klasszul tisztítja a pórusokat. Korábban ITT olvashattatok róla. You nedd this!

3. Omorovicza Termál tisztító Balzsam - Az Omorovicza egyik szintén bestselling terméke ez a csodás balzsam. Nem tudok mást, csak ódákat zengeni róla...A tégelyben egy pihe-puha szürkésfekete balzsam rejlik, ami amellett, hogy tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket az arcbőrről (beleérte vízálló sminket is) emellett pedig ápol is. (abszolút nem húzódik tőle az arcbőr, mint sok-sok arctisztító használata után) Imádja az érzékeny, kombinált bőröm. Minden évszakban tökéletes! A termék őszig ebben a mesés, víztiszta limited edition csomagolásban kapható nagyobb kiszerelésben. Must have!

4. Aromatheraphy Associates Mattító Szérum - Ez egy szérum ami nem viccel! :-) A csomagoláson nem csak ígér, hanem bizonyít is. Zsíros bőrre imádnivaló! Én a vegyes bőrömnél fogva a T vonalamra szoktam feltenni, ahol tökéletes! munkát végez. Az ember felteszi és kb 2 msp-en belül friss matt arcbőr a jutalma. A legjobb pedig, hogy nem csak átmenetileg, hanem a nap végéig. Imádat! ITT kapható.

(ui.: az összes termék szállítási ktg nélkül szerezhető be a linkeken talált webshopokban)

Ti milyen termékeket használtok nyáron?

 img_1158.jpg

 

 

img_1162.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr567609174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'