Grey + braids

by

2015.07.21.

Kis vallomással tartozom Nektek. Az elmúlt napok eltűnésének oka egy korábban már említett lakás, amit épp lakhatóvá kellene varázsolnunk. Döcögősen megy a dolog, s valahogy csak kapkodom a fejem minden nap, mit és hogyan kellene intézni, hogy minden rendben menjen. Ehhez hozzátesz még egy napallergia, ami miatt szobafogságra vagyok ítélve... Nu, de panaszra semmi ok, hamarosan visszaáll a régi rend! :-)

A fürdőszoba megálmodása bizonyul számomra azt hiszem (konyhát még nem kezdtem el...) a legösszetettebb és legbonyolultabb eljárásnak. Legyen minimalista, időtálló, de legyen benne mégis valami egyszerű csavar... Nehéz mission, nem is feltételen a "látvány" és az anyagok megvétele, kiválasztása, hanem a szakemberekkel való konzultáció.. Minden esetre szorgosan gyűjtögetem a fotókat a pinteresten, hogy milyet is szeretnék. Jöjjenek hát az ötletek néhány csodás fonattal párosítva. <3

4_13.jpg

1_12.jpg

5_8.jpg

3_16.jpg

00.jpg

Fotók: Pinterest

Kollászok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr937643938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'