The best face masks!

by

2015.07.23.

Imádom a maszkokat, ez nem titok! <3 Hogy melyek az aktuális és all time kedvenceim? Jöjjenek szépen sorban!

1. Grown Alchemist mélytisztító maszk - Egy márka, amit már többször említettem Nektek. A mesés múltat idéző csomagolás mögött pedig imádnivaló termékek is lapulnak. Ez a maszk például láthatóan javítja a bőrtónust, méregteleníti a bőrt és felfrissíti az arcbőrt. Mindezt remek természetes összetevőkkel éri el. Imádom a melegebb hónapokban! Épp a márka többi termékét is tesztelem.. omg, stay tuned! <3 ITT vásárolható meg. (szállítási ktg nélkül)

2. Caudalie Glyycolic hámalsztó/bőrradír - A Caudaliet nem kell már senkinek bemutatnom, főleg nem itt a blogon <3 Az állandó áhítozásom már-már idegesítő lehet, de nem lehet mit tenni Caudalie függő vagyok. Hogy miért? Mert ezek a termékek mindig! azt hozzák, amit a csomagoláson szóban ígérnek. Az eredmény pedig nem hetek múlva, hanem már az első használat után WOW! Ilyen termékbe mindig örömmel fektetek be. Így van ez ezzel a hámlasztó maszkkal is, ami minimalizálja a pórusokat és egy azonnali instant ragyogást ad a bőrnek. Imádat! De, ez a masz is az tőlük... (infó ERREITT vásárolható meg. (szállítási ktg nélkül)

3. REN Glycolactic ragyogást fokozó maszk - Ez a maszk a REN egyik legkedveltebb, legikonikusabb maszkja. Nem véletlen. Természetes összetevőkkel olyan hatást ér el, ami tényleg bámulatos. Ez a maszk például (hasonlóan az előzőhöz) papaja kivonatot tartalmaz, ami amellett, hogy gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, szuperül tisztítja a pórusokat is. Mindemellé pedig egy látható friss, üde arcbőrt is ajándékba ad. :-) Must have! ITT vásárolható meg.  (szállítási ktg nélkül)

4. Antipodes Aura Manuka méz maszk -  Erről a csodás új-zélandi márkáról is  meséltem már nektek nem egyszer. Nem tudok vele betelni. A termékek használata igazi kényeztetés, ráadásul mindezt a természet erejével. Csodásan tisztít, hidratál és valami eszméletlen puha arcbőrt hagy maga után. Tényleg hihetetlen... No meg az illat..., a vanília és mandarin elegye verhetetlen. It's love! ITT vásárolható meg. (szállítási ktg nélkül)

5. First Aid Beauty bőrtónusjavító zabpehely maszk - Egy maszk, amire egy nagyon kedves olvasó hívta fel a figyelmem. Ezúton is köszönet érte! <3 Tökéletes a nyári hónapokra vegyes, vagy zsíros bőrre. Adieu szallonás, zsillogó terülletek! :-) Remekül tisztít és egy ragyogó pihe-puha bőrt eredményez. Imádat! ITT vásárolható meg. (szállítási ktg nélkül)

6. Sarah Chapman Skinesis 3D hidratáló maszk - London egyik legkeresettebb "kozmetikusának" termékei állítólag csodát tesznek. Ennek a csodának pedig mihamarabb személyesen is utána kell járnom. A legelsők közt pedig ez a cellulóz maszk szerepel a listámon, ami innovatív összetevőkkel varázsol. Élettel telivé teszi és hidratálja a bőrt, mindezt pedig nagyon látványos formában. Pont egy ilyen varázslatra lenne néha szükségem.... Lisa Eldridge szerint is bomba cucc. Kell-kell-kell! ITT vásárolható meg. (szállítási ktg nélkül)

 

maszkok.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr147645744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'