Enn's five weekly favorites!

by

2015.07.30.

Kedvencek voltak, vannak, lesznek! Tehát jöjjön ma egy újabb adag Enn's five weekly favorites! :-) Imááádok újdonságokat felfedezni és bemutatni Nektek.  Hogy milyen beauty termékeket imádok mostanában és miért? Lessétek! <3 

1. CND Vinylux körömlakk - Nemrég ismerkedtem meg a CND termékekkel, ahol színt kellett vallanom arról is, hogy még sosem próbáltam a Shellac termékeket. Ki kell próbálnom! Addig pedig otthon ezt a gyönyörű Vinylux körömlakkot használom, aminek a színe egyszerűen magával ragadó. Egy vörösborra hajazó vörös árnyalat, ami a napfényben nagyon finoman csillog. Csodás! De nem csak a szín, hanem a termékek minősége is. Must try!

2. L'Occitane Brume Perfectrice Perfecting Mist - A L'Occitane-t mindannyian ismerjük, imádjuk! Legalább egy kedvenc terméket mindenki meg tud nevezni. Én újabban a Peónia termékcsaládért vagyok oda. A L’Occitane a franciaországi Drôme megyében termő peóniából bőrtökéletesítő koncentrátumot hozott létre.Laboratóriumunkban kifejlesztették a bőrsejtekre ható, bőrtökéletesítő hatású és szabadalmaztatott** peóniakivonatot és ásványalapú optikai korrektort tartalmazó Pivoine Sublime komplexumot. Ezt a komplexumot tartalmazza a lenti arcpermet is, ami szuper a meleg hónapokban. Nem csak hidratál és felfrissít, hanem a pórusokat is minimalizálja egy egységes bőrfelületet eredményez. Szuper akár sminkre fújva is. 

3. L'Oreal Professionel Profiber - Nemrég egy nagyon klassz innovációval rukkolt elő (ismét :-) a L'Oréal Professionel. Ti is imádjátok a friss, üde érzést a fejtetőtökön miután kijöttetek a fodrásztól? Én igen! Valahogy azonban ez az "érzés" nem volt túl hosszan tartó eddig. Jó hírem van! Most már létezik egy olyan hajápoló termékcsalád, ami újraaktiválja a  szalonszolgáltatást otthon. Thanks Good, thanks L'Oréal! :-) Hogyan működik? ITT megleshetitek! 

4. La Roche Posay Toleriane Ultra szemkörnyékápoló - A szemránckrém igen kényes témakör. Sok esetben égő érzést okoz a legkíméletesebb krém is sajnos. Emellett pedig persze olyan krémet szeretne az ember ami hatékony is, nem csak ígér. A La Roche Posay Toleriane hidratáló krémről már meséltem Nektek ITT és ITT, most pedig megérkezett a hozzá a szemkörnyékápoló is. Egy könnyű, nagyon klassz hidratáló krémről van szó, ami figyelem! tartósítószer, paraben, illatanyag, alkohol, szinezőanyag és lanoin mentes. Pillanatok alatt beszívódik és szuper érzés a bőrön. Imádja a szemkörnyéken, meg én is! :-) 

5. Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Essence- Az újdonságok sora azonban még nem ért véget, ugyanis egy imádnivaló esszencia még visszavan. Azt, hogy a hialuronsav igen csak csodákra képes már tudjuk. Viszont nem mindegy mekkora koncentrációban jut a bőrünkbe és hogyan. Ez a Negoence esszencia magas koncentrációjú hialuronsavat tartalmaz, ami OMG csodákat művel az arcbőrrel. (ráadásul parabén, szója és illatanyagmentes!) De ennél sokkal többet szeretnék még mesélni Nektek a termékekről és a márkáról is. Stay tuned! ;-)

img_1473.jpg

 

 

img_1480.jpgFotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr737664392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'